13.1.09

Bienvenue Tervetuloa Welcome

Täällä alkaa uusi elämä. Tai ei nyt ihan uusi, mutta uudessa ympäristössä nyt kuitenkin. Tänä vuonna 2009 on aika tehdä päätöksiä ja korkea aika miettiä isoja asioita. Tähän ei vähiten ole vaikuttanut hyvän ystävän maalishäät tai lähenevä D:n ja minun nelivuotispäivä.

Enemmän kaikesta sitten, kunhan saan ajatukset ojoon ja pohdittua ainakin osan vaivaavista asioista selvemmiksi.

Penny & Peanut saavat koristaa ihkaensimmäistä blogger-postausta; olivat niin vietävän söpöjä vähän alle kolmekuukautisina! Nyt ne on jo vähän isompia...

5 kommenttia:

 1. yay! tervetuloa bloggeriin! mun puolesta p&p saisi koristaa vaikka jokaista postausta <3

  meilläkin mietitään isoja asioita. olen surffannut kaiken maailman couture- ja prom dress -saitteja ideoiden toivossa :)

  VastaaPoista
 2. Jee, onnea uudelle Monsterilalle! :)
  Ihania herkkuja bannerissa!

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle blogille! :) Tuo kuva Pennysta ja Peanutista on yksi parhaimpia kissakuvia ikinä!

  VastaaPoista
 4. Konpataan! Onnea uudelle blogille ja P&P:n kuvia saa tulla.

  Meillä ei mietitä mitään muuta isoa kuin geetä ja valmistumista. Siinä on mulle tarpeeksi, mutta toki mielelläni kuuntelen ja/tai luen pohdintoja toisten elämästä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille tervetulotoivotuksista! Mukavaltahan tämä Blogger vaikuttaa, mitä nyt jo tokassa postauksessa jostain syystä nuo rivinvahdot ei menny niin kuin ne laitoin, hmph.

  Ja jospa vaikka tämänpäiväinen auringonpaiste jatkuu viikonloppunakin niin voisi ottaa vähän uusia kuvia meidän kasvaneista kisuista. Peanut on kyllä siskonsa rinnalla jo aika roikale!

  VastaaPoista