3.3.09

I Got the Job!

Sain viime perjantaina sairassohvalleni puhelun, jossa kerrottiin, että sain kuin sainkin sen markkinointipaikan jota hain! Talk about good news!

Samana iltapäivänä kuume nousi yli 39 asteen, enkä kyennyt edes nauttimaan D:n minulle tuomista onnittelukukista ennen kuin lauantaina. (Pennykin tykkäsi niistä kovasti.) Kukkien lisäksi D oli ostanut myös uuden pullon lempituoksuani: Guccin Envy Me. Tuoksu ilahduttaa kyllä myös D:tä itseään, muistuttaahan se häntä tapaamisviikostamme New Yorkissa lähes neljä vuotta takaperin.

Tänään on sitten pantu myös mustaa valkoiselle uudesta työstä ja ilmoitettu nykyiselle (kohta entiselle) työnantajalle irtisanoutumisesta. Voi kun se tuntukin mukavalta :) Jos kaikki menee toivotulla tavalla, aloitan uudessa paikassa 1.4.2009. Ja tuo päivämäärä takaisi myös sen, että jo ensi vuonna meikäläisellä on taas täydet lomat, yay!

Me very häpihäpi :D

7 kommenttia:

 1. Onnea uuden työn napanneelle!

  VastaaPoista
 2. MAHTAVAA!! Anteeksi, piti ihan huutaa :)
  Onnea hurjasti pupunen!

  Olis kiva kuulla jossain vaiheessa vähän tarkemminkin mitä tuo uusi työ pitää sisällään (vaikka selviää tietty tarkemmin vasta sitten kun aloitat..) - jos et täällä halua kertoa niin jotain privaatimpaa kautta jooks? :)

  VastaaPoista
 3. onneksi olkoon! mahtava juttu :)

  VastaaPoista
 4. ONNEKSI OLKOON, mie oon nuohonnu kattelemassa täällä että koska se kertoo mitään siihen työhön liittyvää. Olen jännännyt sun puolesta hirveästi, ihanaa että sait sen paikan!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis kaikille onnitteluista! Istun täällä huoneessani kestohymy naamalla :) Ei tuleva työ mikään salaisuus ole, joten jos saan aikaseksi niin kerron siitä enempi täälläkin. Katotaan.

  VastaaPoista
 6. Hienoa että tärppäsi, onnea! :)

  VastaaPoista