15.4.09

Kitty Handbag

Heippa ja moro!

Peanut tykkää nykyään olla takaperinkin sylissä; kuvassa tyylinäyte viime maanantailta. Iso poika.

Pikaiset kuulumiset tässä kaiken häslingin keskellä. Tuntuu kuin yhtäkkiä työpäivästä olisi kadonnut puolet, vaikka tosiasiassa siihen on tullut puoli tuntia lisää (nykypaikassa tehdään 37,5 tunnin työviikon sijaan 40 tunnin työviikkoja). Tuohon päälle tietty tutut lähemmäs 2 tuntia työmatkoja.

Erilaisia pikkuhommia on uudessa työssä niin paljon, että joinakin päivinä ei ehdi mitään isompaa alottamaankaan. Vielä en kuitenkaan ole muuta kuin onnellinen uudestä työstä, kyllä tämä teknisen kirjoituksen peittoaa, vaikka vähän kiireempää onkin. Meneepähän ainakin työpäivät nopeasti ja pysyy virkeämpänä kun on jatkuvasti tekemässä.

***
Pääsiäinen tuli ja meni; vietin muutaman päivän Rukalla ja sain hiihdettyä ne jokavuotiset 10 murtsikkakilometriä ihanassa auringonpaisteessa. Herkuttelin annoksella mämmiä ja yhdellä Mignon-munalla.

Tiistain paluu töihin meni suht kivuttomasti; tekemistä riittää edelleen ensi viikon kolmen päivän markkinointikokouksen johdosta. Kesälomaan on jäljellä enää 5 normaalia työpäivää + 3 päivää kokousta ja 1,5 päivää koulutusta. Kiirehän tässä tulee jos meinaa saada vielä jotain aikaan ennen toukokuuta.

Lisäksi jäljellä on enää 2 kotiviikonloppua, kun lähtö on edessä jo Vapunpäivänä. Pitäisi shoppailla tuliaisia, pestä ikkunat, kirjoittaa ohjeita talonvahdeille, miettiä pakkaamista, suunnitella mitä halutaan Nykissä tehdä tai Denverissä. Mutta nyt nukkumaan, jotta jaksaa olla töissä ja viikonloppuna sitten käydä to-do-listan kimppuun!

2 kommenttia:

  1. Onko Peanut jo noin iso?!? Aikamoinen jytky! :)

    Koita jaksaa uudessa työssä! Terkkuja ja auringonsäteitä täältä meiltä!

    VastaaPoista
  2. Onhan se! Aika poika tosiaan.
    Kiitos kauniin maan terkuista; nyt meilläkin paistaa jo aurinko lähes koko voimallaan :)

    VastaaPoista