6.5.09

Sininen Cee ja muuta namia


Lomasta alkaa nyt olla takana viisi kokonaista paivaa, ja aika tuntuu kuluvan suhteellisen verkkaisaan, mika on tietty mahtava juttu. Rennosti ollaan otettu, seka Oregonissa etta nyt taalla Seattlen alueella. Shoppaillaan silloin kun silta tuntuu, syodaan kaikissa kivoissa paikoissa ja herataan aamuisin ilman heratyskellon pirinaa.


Kirjoitin ennen lomalle lahtoa taulukon, johon listasin "tarvittavia" asioita; paikkoja joissa haluaisin kayda seka juttuja/vaatteita jotka olisi kiva loytaa. Silta listalta on hankittu jo melkein kaikki eika matka ole viela edes puolessa.

Tanaan sain pitkasta aikaa sushia syodakseni, ja viela sellaisessa liukuhihnapaikassa (Blue C Sushi), missa annokset kiertaa ja hihnalta voi valita mita haluaa syoda. Ruoka oli hyvaa, ei mitaan moitteen sijaa ja valikoimaa oli tosi paljon. Ehka saan D:nkin viela kokeilemaan tuollaista jenkkisushipaikkaa, kun tanaan han ei tullut mukaan nuhaisen olon takia. Kyseessa on onneksi vaan nuha, ei mikaan possutauti, ihan varppina.

Annokset oli merkattu varein, jotka vastasivat tiettya hintaa, ja nimetty sitten Tokion eri metrolinjojen mukaan. Noita lautasia olisi saanut ostaa paketissa kotiinkin; johonkin keittioon nuo ois aika kivat.


Iltapaivalla kaytiin katsastamassa myos matkan eka cupcakery, jonka herkkuja meinaan maistella nyt iltapalaksi, herkuilta ne ainakin nayttaa. Voin sitten verrata New Yorkiin paastyamme idan ja lannen leipomuksia :)


Paikka sijaitsee yhdessa Bellevuen osassa (ei kaikkein parhaimmassa sellaisessa, kuulemma), mutta mun silmaan suurin osa naista mall'eista nayttaa samalta.

Mutta nyt syomaan, makuina Boston Cream Cutie Pie, Long Island Lemon ja Cheatin' with Chocolate!


3 kommenttia:

  1. Tehän ootte hyvin saanu kierrettyä paikkoja ja täytyy myöntää nuo cupcake:t näyttää aivan äärettömän hyviltä!

    VastaaPoista
  2. hihi, ehka pitaiskin kutsua itsea vaan cmonsteriksi, niin voi olla milloin cookie milloin cupcake :)
    Vielakin on kivaa, nyt vaan on mullakin vaivana nuha :( pitaa vaan toivoa etta rakatauti hellittaa ennen Coloradon ja Nykin matkoja.

    VastaaPoista