11.5.09

Vihreämpää kahvia

Tai ainakin vähemmän roskaavaa sellaista. Jo ennakkoonhan oli tiedossa, että täällä ollessamme visiteeraamme säännollisesti tähtidollarikahviloissa. No, ostin sitten heti ekana päivänä kyseisestä kuppilasta tällaisen mukin, johon voin tilata jokaisen juomani, seka kuumat latet että kylmät frappucinot. Ei sitten tartte tuntea mielipahaa kertakäyttokupeista.

Kuva: starbucks.com

Voihan siitä toimistossa juoda vettäkin kun se pysyy termosmukissa kylmänä :)

Ja ai niin, saatiin tänään kuulla, että saatiin liput The Late Show'hun ensi viikon torstaille! D on ihan pähkinöinä, kun on fanittanut David Lettermania jo vuosia. Kyllä muakin vähän jänskättää... Ketähän siellä on vieraana?

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea tuommoinen termarimuki kahvilan käytössä! Starbucksillakin taitaa ehkä yksi tai kaksi paperimukia mennä päivässä.

    Kiva kun olet ajautunut lomallasi koneelle näinkin monta kertaa, ihanaa lukea kuulumisia tuoreeltaan.

    VastaaPoista
  2. Joo, ja kun ostaa tuollasen mukin, niin sen hintaan kuuluu mika tahansa juoma listalta ostohetkella! Joten itse muki maksaa viela vahemman kuin mita hintalapussa lukee...

    Me ollaan sovittu, etta kaydaan korkeintaan kerran paivassa kahvilan kauta, ja tahan mennessa on tainnut menna 5 paivaa jopa ilman kahvia!

    VastaaPoista