26.6.09

Tämän hetken pakkomielle

Tajusin tuossa tiistaina mitä oikeasti haluaisin löytää tämän kesän alennusmyynneistä, mutta nyt näyttää vähän siltä, että en tule etsimääni löytämään. Ainakaan alennetulla hinnalla.

Vaikka kenkiä komerosta löytyykin aikas paljon jo ennestään, niin jotain vielä puuttuu. Nimittäin ruskeat nahkasandaalit, joissa olisi vähän korkoa. Sellaset menis kivasti farkkujen ja mekkojen kanssa. Lisäksi varpaat saisi hengittää, mikä varsinkin tämän viikon hellekeleillä on aikas olennaista.

Kaiken kukkuraksi törmäsin lempikauppani nettisivuilla alla oleviin kaunokaisiin, joiden näköisiä kenkiä koitan nyt metsästää.

Ruskea olisi ykkösväritoiveeni, mutta jotenkin nuo keltaisetkin houkuttaa herttaisella värillään.

Sopisivat hienosti töihinkin, kun meillä ei kesällä tartte huolehtia siitä, että kulkee paljain säärin käytävillä; ei ole niin tiukka pukukoodi kuin joissain toimistoissa taitaa olla.

***

Ihanaa, että on jälleen perjantai ja edessä on viikonloppu Helsingissä. Yleensä Helsinki-viikonloppu rentouttaa paljon enemmän kuin Jussi mökillä tai ihan missä vaan muualla kuin kotona vietetty viikonloppu.

Huomenna on kamun synttäripiknik Koffin puistossa alkuillasta, ja ehkä sitä päädytään tyttöjen kanssa jopa vähän tanssaamaan kaupungin yöhön... Ihana päästä piknikille kun ulkona on niin kaunis sää! Ennen synttäreitä on kuitenkin jännä tapaaminen kultasepän kanssa Kapteeninkadulla; sain vihdoinkin tänään soitettua ja sovittua ajan mennä puhumaan kihlasormuksestani. Jännää!

Nyt perjantaileffaan; Kauhea kankkunen odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti