14.12.09

Kymmenen yötä jouluun on...

Huhhahhei. Aika rientää ja joulu on jo aivan kohta. Työpäiviä jäljellä 6 ja puoli. Sitten puolitoista viikkoa vapaata. Sillon ehtii jo vaikka mitä, jos saa aikaseksi.

Sairasloman taudin yskä ei ole vieläkään sataprosenttisesti poissa, mutta uskallan kyllä keskiviikkona jo bodyflow'hun ja torstaina pumppiin. Vähän hunningolle on tämä reenisyksy mennyt kun ei ole kahta perättäistä normaaliviikkoa saanu tehtyä :(

Vähän olen leikkinyt joulupukin apulaista, kun eilen pakattiin lahjoja ja tänään kiikutin paketit postiin. Joulukortitkin lähtevät huomenna maailmalle. Jouluressiäkään ei kamalasti ole, kummipojalle vaan pitäisi jotain kivaa vielä keksiä. Ja jotain lisää D:lle. Muuten hommat on hanskassa. Käytiin muuten taas sunnuntaina alkaneille Vanhan joulumarkkinoilla työkaverin kanssa ja siellä oli vaikka mitä kivaa. Tänään pistin heti korviin löytämäni cupcakekorvikset. Tuolta sivuilta ei löytynyt kuvaa juuri niistä, mutta muita herkkuja kuitenkin. Suosittelen kyllä noita markkinoita, vaikka siellä olikin tungosta liiaksi asti.

Joulua kyllä odotan jo kovasti; meinataan pysyä täällä Helsingissä, joten matkustaa ei tartte eikä raijjata kisuja mukana matkassa. Ruokaostokset meinaan hoitaa aatonaattona Herkussa, kun sinne saatiin ennakkojoululahjaksi ruokarahaa. Nam, kun pääsee valkkaamaan juustoja, hyvää leipää, loimulohta ja kalkkunanrintaa. Ja tänä jouluna ei pöytään laiteta mitään mistä me ei tykätä! Amerikkalaista perinnettä tuodaan ainakin jälkkäripuolelle; ehkä banana cream pie, mutta varmasti pumpkin pie, joka jäi Kiitospäivänä tekemättä.

Aaton ohjelmaksi aattelin piparkakkutalon tekoa, ruoanlaittoa ja pakettien aukasua. Sitten voikin vaan fiilistellä sohvalla nelistään ja kattoa vaikka joulukuusta. Tai leffaa ;)
Cupacakesejakin voisi taas laittaa kun tilasin kuvassa näkyviä paperivuokia joku aika sitten netistä. Vihreät ovat kivan talvisia lumiukkoineen ja passaisivat niin hienosti vaikka kookoskuorrutteen kanssa.

Ja hei, eikö ookki ihana kun on pakkasta ja lunta?!

Tekis niin mieli kertoa edes jotain viime perjantaisista työpaikan joulujuhlista, mutta nyt ei riitä aika eikä energia. Sitä paitsi ootan vielä josko saatais siellä otetut kuvat nähtäväksi jo huomenna...

1 kommentti:

  1. Aaton suunnitelmat kuulostaa kieltämättä hyvältä! Ja nuo cupcakes vuoat näyttää syötävän hyviltä.. Aivan yli suloisia värejä! Ootko muuten vieraillu täällä siinä Kakkukaupassa? Voitais vaik pyörähtää sielläkin ku tuut!

    VastaaPoista