23.5.10

Ein Prosit

D lähti viiden aikaan pe-aamuna reiluksi viikoksi matkoille. Pelkäsin olevani kovinkin yksinäinen näin viikonloppuna, mutta tulikin ulkoiltua paljonkin tavallista enemmän - noin niinku ilta-aikaan. Sain kutsun syömään kaupungissa olevilta työkavereiltani, ja loppujen lopuksi tuli harrastettua hiukan barhoppingia kesäisessä illassa.

Lauantaina myöhään heräämisen jälkeen sain kuitenkin siivottua ja ostettua tulevaksi viikoksi ruokatarvikkeita. Sitten luin päivän vanhasta Hesarista, että tänne on avattu uusi sisustusliike! Tykkään tykkään, kun ihanainen kenkähyllynikin on samaisen merkin. Kauppaa piti päästä heti ihmettelemään, ja sitten iltapäivän kääntyessä illaksi tulikin kutsu perjantain tyypeiltä illalliselle Rymy-Eetuun. Sielläkään en ollut koskaan ennen käynyt, kuten en perjantaisissa Loisteessa tai Molly Malone'sissakaan. Paljon uusia ravintolatuttavuuksia siis, mutta hyvä niin.

Rymy-Eetun vessassa pyörii muuten hassunhauskat saksankielen opetuskurssit musiikin sijaan. Venähti mullakin ainaki yksi illan puuterointireissuista vähän kun jumituin kuuntelemaan opetusta :) Ja lisäksi ravintolassa soitti tosi hyvä livebändi koko illan ja päästiin jopa vähän joraamaan.

Tänään pääsin sitten kokeilemaan myös töölöläisen kahvilan aamiaista ja sinnekin pitää kyllä palata vielä toinenkin kerta. Sain nauttia ihanasta aamupalasta Duussin ja hänen puoliskonsa seurassa. Tin Tin Tango oli maineensa veroinen, ainakin ruoan ja miljöön puolesta; henkilökunta oli kyllä ainakin tänään jotenkin väsähtäneen oloista. Mutta kaiken kaikkiaan oikeinkin mukava viikonloppu takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti