18.5.10

Japanilainen lahja

"The" Furoshiki, esittelijänä kameranaisen uskollinen apuri: Penny.Meillä on tällä viikolla töissä paljon vieraita ulkomaan toimistoista, ja eräs heistä toi jokaiselle Suomen markkinointitiimin jäsenelle tuliaisena japanilaisen monikäyttöliinan. Tämä mukava ja kaunis japanilaislady on kuukauden vanha markkinointipäällikkö Tokion toimistosta. Voi kun itsekin osaisi jättää yhtä positiivisen ja mieleenpainuvan ensivaikutelman itsestään!

Pitääkin vähän harjotella ainakin tuota pussukan tekoa liinasta, sillä tämähän olisi mitä paras lisä käsilaukun vakiosisältöön. Liina on kaunis, vie vähän tilaa ja muuntuu tarvittaessa ostoskassiksi :)

Huomenna allekirjoitetaan kauppakirja meidän asunnosta. Tavataan ekaa kertaa myös ostajat, ja näen kuka pääsee mun keittiöön huseeraamaan! Vähän surullinen iltapäivä tulee varmaan olemaan...

2 kommenttia:

 1. Onpas nätti! Ja hahahaa, aina jaksaa naurattaa nää liinajutut... "Liina on kaunis, vie vähän tilaa ja muuntuu tarvittaessa ostoskassiksi" :D

  Tsemppiä tälle päivälle honey! Uutta alkua päin.

  VastaaPoista
 2. Hei Duussi,

  Enpä tunnistanutkaan tuota liinajutuksi ;)

  Myyntitilaisuus meni kivasti, ostajapariskunta on tosi söpö ja mukava. Kyllä on kiva tietää, että oman kodin ostajat on mukavia ihmisiä; helpottaa kummasti!

  VastaaPoista