19.8.10

Kukkuluuruu


Tänään alkoi kesäloma, osa II. Seuraavan kerran töihin täytyy mennä vasta syyskuun 6. päivä, yay! Loma alko mukavissa merkeissä, kun illalla kisattiin Rajasaaressa Dragon Boatin jokavuotinen melonta ja olin itse mukana yrityssarjassa nyt kolmatta kertaa. Matka vaan oli vaihtunut aiemmasta 200 metristä mailiin, joten kyseessä olikin sprintin sijaan maratoni. Saatiin aika 10 min 16 s, jolla heltis 5. sija yleissarjassa, ei paha.

Lomalle on jo aikamoinen to do -lista olemassa, mutta ensin meinaan nauttia kamujen ja erään lempibändin seurasta viikonloppuna. Liput ja seura on molempiin Stadikan konsertteihin olemassa, joten ei ole vaikea arvata mitä biisejä meikäläinen tulee hyräilemään tulevat viikot :) Voi kun vaan saatas kaunista säätä!

Nyt kuitenkin nukkumaan, jotta jaksan huomenna - pekkaspäivän aamuna - mennä Huopalahden asemalle Oulusta tulevaa konserttivierasta vastaan. Sitten me taidetaankin ottaa pienet aamu-unet, jotta jaksetaan varmasti laulaa ja heilua koko ilta. Kivaa tiedossa...

1 kommentti:

  1. Huippua iltaa teille U2 parissa! Rokatkaahan munkin puolesta! :) Toiv.nähdään pian ja täältä terkut kummipojalta.

    VastaaPoista