18.12.10

Snickerdoodle-doo

Heippa, täällä cookiemonster. Ehkä lienee pientä uskonpuutetta tuon kutsumanimen todenmukaisuudesta jo jollakulla ollut, kun en paljon enää leipomuksista kirjottele! Joka viikkohan mä jotain leivon, ainakin kerran, mutta ei niistä aina kuvia tuu otettua ja joskus katoavat niinkin nopeasti ääntä kohti ettei kuvaa ehi ees ottamaan ;)


Torstai-iltana kuitenkin innostuin leipomaan, ja vähän kyllä oli "pakkokin" kun halusin kekseillä ystävää perjantaina lahjoa. Suklaata ei tehnyt mieli, joten tein ekaa kertaa ilman D:tä snickerdoodleja. Ne on kivasti kanelisia ja passaa joulunaikaan ku nenä päähän. Vähän kyllä suru meinas tulla, kun ne on myös rakkaan D:n suosikkikeksejä enkä saanu hänelle näyttää miten hyviä niistä nyt tuli.Taikinapalloset saa sokeri-kanelikylvyn ennen pellille pääsyä.Tänään sain jouluostokset päätökseen, huhhuh. Olipa kyllä aika kamalaa olla lauantaina Helsingin keskustassa pyörimässä ja kun edes mitenkään päämäärättömästi haaahuillut ja silti meinas tulla ahdistus. Lista oli ja sen mukaan mentiin. Takaiskuja tuli vain jos ekasta kaupasta ei löytynytkään mitä etsin.

Alla vielä Ruby Woo in action, viikko sitten pidetyissä joulujuhlissa. Kukas meillä olikaan tilaisuuden juontajana tänä vuonna... Aivan ihana, mukava, supliikki, nokkela, nätti ja miellyttävä oli hän!Ja hei, leffavinkki lauantaille: YLE Teema 21.52 Eräs joulutarina (Un Conte de Noël), jossa mukana ihanainen Catherine Deneuve. Mä pidän siis illalla itelleni ranskan kertauskurssia sohvan nurkassa mukillinen kuumaa juomaa kädessä. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti