19.3.11

Chubby Melon


Kävin eilen illalla piristämässä mieltä raskaan työviikon jälkeen vähän tyttöilemällä keskustassa. Sovittelin muutamaa mekkoa ja toppia Zarassa, mutten ostanut mitään. En mä vaatteita tartte. Vaikka tahtosinkin tietty kaikkea kivaa uutta kevääksi :)

Vaatteiden sijaan ostin - naistenlehtien mainosten uhrina - Cliniquen uuden huulivoidepunan. Sehän on paljon tarpeellisempi ku uus mekko! Chubby stick on niin kiva nimiki ja se näyttää kynältä. Musta se on aika söpö.


Reissussaki ehin tässä postausten välissä käydä, nimittäin viime viikonloppuna oltiin toisella vetämälläni firman laskettelumatkalla Tahkolla.


Säät suosi, kun sekä lauantaina että sunnuntaina aurinko paistoi ja pakkasta oli ehkä just se yks aste. Ihan täydellinen laskukeli; ei palellu ja aurinko helli ulkoilijoita.


After skitä Piazzan terassilla auringon painuessa mäen taa.


Olin lauantaina lumilautakoulussa melkein kaksi tuntia, ja sitten loppupäivän harjottelin ihan itekseni, tai siis kaveriporukassa. Kuvassa menossa Tupla-tauko :) Kauheen rankkaa toi lautailu suksilla laskemiseen verrattuna! Ainaki näin amatöörille. Siksipä sunnuntai mentiinki sitte omilla suksilla, eikä enää vuokralaudalla. Oli kiva reissu, porukka oli mukava kuten aina ja kaikilla tuntu olevan hauskaa. Ainakaan kukaan ei tullu mulle nurisemaan sunnuntaina bussissa.

Nyt vähän viikkosiivousta, ruokailua ja sitten lauantaileffaan kattoon Black Swan, jännää...

2 kommenttia:

  1. Komeet kelit ollu teillä lasketella ja lautailla! Ei oo tullu vielä itellä kokeiltua, mut josko sitä pääsis juniorin ohella joskus laudan päälle :) p.s. upee ulkoilupuku!

    VastaaPoista
  2. Joo, juniorin kanssahan voi lähtä rinteeseen viimestään kaudella 13/14 :)

    Tykkään iteki laskettelutakista, jonka ostin alesta toissa vuonna. Housut on eriparia, mutta yhdistelmä on silti jees. Kiitos kohteliaisuudesta!

    VastaaPoista