4.3.11

Hiihtoinspiraatio

Heippa! Piti vaan tulla kertomaan miten sopivasti sattu kahden päivän saikku, kun telkusta tulee hiihdon MM-kisat :) Tässä kun on jotain virustautia koittanu sohvannurkassa parannella, niin telkkari on pitänyt päivät seuraa. Nyt paraikaa on menossa miesten 4 x 10 km viesti ja voi kun on jännä! Kolmas osuus oli ihan mahtava, Lallukka hiihti niin komiasti. Toivottavasti ees mitali saadaan kun noin kovasti pojat taistelee...

Ihan mahtavat lapsuusmuistotki tulvahtaa kisaa seuratessa mieleen, kun iskän kanssa oon pienestä pitäen kattonu aina maastohiihtoa ja mäkihyppyä kunnon penkkiurheilijan tavoin. Iskäki on nyt vihdoin eläkkeellä, joten kuvittelisin, että Oulussakin on telkku just nyt auki.

Tosiaan, toissa viikolla oli neljä päivää putkeen pientä lämpöä ja tän viikon maanantaina alko sit samanmoinen putki. Kävin itteäni näyttämässä työterveyslääkärillä eilen ja sain saikkua. Lääkäri suositteli myös, etten ennen ens viikon loppupuolta kauheesti urheilis, kun luultavasti tää on samaa virusta edelleen sieltä kahden viikon takaa :( En kai sit vaan malttanu olla menemättä jumppaan heti ku olo oli parempi.

Nyt ei voi ottaa mitään riskejä, kun tasan viikon päästä startataan työkavereiden kanssa hiihtokerhon Tahkon matka firman parkkikselta! Kivaa tulee, vaikka mua vähän kaikki organisointi stressaakin. Kun tuppaan ottamaan itelleni vastuun siitä, että kaikilla olis tosi kivaa. Bussiin haluaisin keksiä jotain kivaa ohjelmaan vielä, lauantaina on lumilautailukoulua halukkaille ja lauantai-illaksi on tiedossa joukkueleikkejä pienen kisan muodossa.

Mut joo, jospa viikonloppuna vaikka jotain kivaa taas kirjottelis :) Ku on tässä nyt viime aikoina munkin elämässä jotain pientä tapahtunu, vaikkei tästä blogista sitä kyllä arvais.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti