28.6.11

You and Me We Can Light Up the Sky

Taitaa olla tarttuvaa tuommonen bändeistä tykkääminen... Tai ainakin olen vakavassa vaarassa ruveta fanittaan kympillä U2:sen lisäksi myös Take Thatia; syytän tästä Duussia! Kiitän oikeastaan, koska muuten olisi jäänyt tosi monta mahtavaa kappaletta kokonaan kuulematta enkä olisi lähdössä Kööpenhaminaan katsomaan tämän kesän ainoaa stadiontason konserttiani.

Viikko sitten käväisin pikapyrähdyksellä (ihanassa!) Turussa tutustumassa konserttireissun matkaseuraan. Siinä illan aikana opin myös dokumentin avulla poikien viisikoksi paluun vaikeuksista ja lauleskelin itse ja tyttöjen taustana Singstarissa ihania TT-biisejä, kuten Do What You Like ja It Only Takes a Minute, hih.
Minähän en Everything Changes -albumin jälkeen ilmestyneitä levyjä ole juurikaan kuullut, joten olin iloisesti yllättynyt kun monilta levyiltä löytyy ihan superhuippukappaleita! Kun Singstarissa tuli lauluvuoroon alla oleva biisi, herkistyin lähes kyyneliin. Iski kuin metrinen halko, mutta suoraan sydämeen. Ei ehkä tartte kertoa miksi...


Kiva tulla näin vuosia jälkijunassa, mutta onneksi hyvä musiikki ei vanhene!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti