27.1.12

Knock on Wood

Eilen vedettiin mahtavat reenit solistin kera, kun Pete saapui paikalle ja saatiin vähän esimakua tulevasta keikasta. Soitettiin vain niitä solistibiisejä, jotta Peten ei tarttisi tyhjänpanttina olla. Orkesterin soolobiisit viilataan kuntoon ensi torstain harjotuksissa.

Aika moni soittajista vaan on tällä viikolla kipeenä; niin munkin stemmakaveri, jolla todettiin eilen influenssa. Prkl. Ei nyt ihan kyllä suunnitelmien mukaan mene jos joudunkin ainoana kakkoshuiluna siellä piipaamaan. Nyt pidetään vaan peukkuja, että tauti menee ohi ja stemmakaveri pääsee nauttimaan livekeikan tunnelmasta.

Samalla koputan puuta (kop kop), koska olen itse vielä terve. Viikonlopun taidan viettää visusti omassa seurassani, mitä nyt salilla voisi kerran käydä. Ai niin, vaihdoin lähes kymmenen vuoden jälkeen jumppasalia ja meinaan aloittaa jopa kuntosaliharjottelun. Keskiviikkoillaksi on varattu aika personal trainerille, jonka kanssa katotaan mulle soppeli saliohjelma kuntoon. Vähän tässä on tämmöistä takaisin-entiseen-timmi-kuntoon -projektia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti