24.2.12

Yy-kaa-koo-a-nel

Kukapas olisi arvannut, että aloitan tänäkin vuonna helmikuussa uuden harrastuksen! Vuosi sitten helmikuussa liityin puhallinorkesteriin ja nyt olen sitten mukana kuuden parin kilpatanssikoulussa :o
Ei mitään vakavaa touhua kummiskaan, vaan työpaikan porukalla harjotellaan neljä tanssia, joiden hallitsemisen jälkeen pääsee jollekin seuraavalle tasolla tanssihierarkiassa. En ihan ole hiffannut miten nuo katselmukset sun muut toimii, mutta eipä sillä väliä kunhan on harjoitellessa kivaa ja saa pitää korkkareita kun pyörähtelee tanssilattialla. Mutta siis pääasia on oppia vetämään hidas valssi, cha cha, jive ja quickstep niin hyvin, että ne kehtaa esittää firman kesäjuhlissa kesäkuussa kaikille kollegoille.

Kuten muissakin lajeissa usein, niin pittäähän ne varusteet olla. Duussin asiantuntevalla tuella hankin jo pari viikkoa takaperin hienosti heiluvan treenihameen ja oikein ihanat turkoosit säärystimet, jotka pitää sääret lämpiminä valssissakin. Vielä pitäisi jostain löytää tanssikengät, kun valitettavasti ystävän vanhat olivat mullekin liian isot :(


Maanantaina on vielä toinen mahdollisuus saada käytetyt kengät, kun työkaveri tuo tuttunsa neljä kertaa käytetyt tanssikengät kokeiltavaksi. Toivottavasti ne sopii!

***

Ja juu, olihan mulla viime viikolla aikas ihana talviloma, kun D oli käymässä Suomessa ♥ Saatiin viettää kokonainen viikko yhdessä - ihan niin kuin silloin kun vielä asuttiin Larussa. Kyllä me vielä saman katon alle päästään, toivottavasti vielä tämän vuoden puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti