18.4.12

Kevään tunnusväri

Vaihdoin toissapäivänä virallisesti toisiin tehtäviin töissä. Firmaa ei tarttenu onneksi vaihtaa, vaan sopiva paikka löyty tutusta markkinointitiimistä. Nyt saan käpistellä nettisivuja ja monenlaista muutakin mielenkiintosta digitaalisempaa juttua. On noin omaa työuraakin ajatellen tosi kiva, että kolmen vuoden rupeaman jälkeen saa ruveta tekemään jotain pikkasen erilaista.
Vähän niinkuin uuden työn kunniaksi, laitoin maanantaiaamuna ekaa kertaa töihin päähän uudet kevät-kesäpokat. Ne on musta aika hot :)


Vähän tavallista enemmän pitää pohtia mitä sitä muuten päällensä pistää niinä päivinä kun haluaa piristää ympärilläolijoiden päivää tuollaisilla huomioväririlleillä. Ei oo ihan maailman helpoin yhdistää vaatteita ja kakkuloita, kun vaatevarastosta ei löydy pelkkää mustaa ja valkoista! On ollut kiva huomata, miten itekin oikein yllättyy kun joskus näkee oman naamansa laseineen vessan peilissä, hihi. Ostin uuden, oranssin kynsilakankin noin-niinku-kesäksi ja se mätsää mukavasti silmälasinkehyksiin.
  
pinkit pokat + oranssit kynnet + uusi pinkki puhelin
  = monsterin kevään 2012 värikoodi!

Kuten kaikki on varmaan huomanneet, tämä blogihomma on mulla vähän hyytynyt, mutta minkäs teet kun aikaa riittää hädintuskin muitten blogien lukemiseen. Töissä on pitänyt kiirettä kahden homman puristuksissa, mutta sen pitäisi helpottaa seuraavina viikkoina, kun saan keskittyä vain ja ainoastaan uusiin hommiin. Pääsiäinenkin tuli ja meni; sain viettää sen aurinkoisessa säässä rauhallisesti perheen kanssa Rukalla. On muuten jännä miten ajatukset omasta nuoruudesta on hämärtyneet, kun olin saada slaagin kun tajusin miten tarkkaan himpun alle 14 v kummityttöni meikkaa ja laittaa tukkaa! Eihän siitä voi olla 13 vuotta kun se synty, kääk!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Mukavaa vapunodotusta :P

2 kommenttia:

  1. On tosi rohkeet pokat mutta uskon että sopii sulle tosi hyvin! Mulla on käyny kanssa mielessä että pitäis saada uudet lasit, mutta halpiskauppoihin en enää mene ja kalliimpiin ei ole varaa joten tyydytään nyt näihin nykyisiin :)

    Onnea uusiin työtehtäviin, jos nyt ei uuteen työhön as such :)

    VastaaPoista
  2. Upeet pokat on! Mut hei, on jälleen hyvä syy mennä shoppaan, jso pokat tarttee uusia kuteita kaverikseen.. :) Mukava kulla, et työtehtävät on nyt mielenkiintoisia, ootko jo keskustellu niistä uusista ideoista?

    VastaaPoista