21.10.12

Syksyä

Huh, ja hei. Mukavaa lokakuuta vaan kaikille, jotka vielä hiljaisuudenkin jälkeen muistavat monsterilan olemassaolon. Kävin tuossa yhen viikon Amerikassa, jonka jälkeen sairastin kaksi viikkoa vielä sitkeetä flunssaa. Sen jälkeen ihana ja reilu esimieheni irtisanoutui, ja olemme tiimiläisten kanssa kantaneet hänenkin jälkeensä jättämää työtaakkaa. Takana yksi terve viikko, kaksi järkyttävän raskasta työviikkoa ja meikäläinen on ajatellut kirjoittaa blogia jo monta viikkoa. Eipähän vaan oo tullu kirjotettua.


Mutta syksy on ollut ihana työkiireistä ja sairastelusta huolimatta! Syksy on mun lempivuodenaika, ollut jo kauan, ja tänä vuonna olen saanut seurata lehtien väri-iloittelua Kampissa. Vähän ikävä on ollut oman keittiön ikkunan takana kasvavan vaahteran lehtiä, mutta ei sitä auta surkutella, vaan olla iloinen siitä, että olen saanut kokeilla keskustaelämistä muutaman kuukauden ajan.


Viikonloput on pitänyt raskaiden viikkojen takia ottaa aikas rennosti, eikä tämäkään viikonloppu ollut poikkeus. Mutta lauantaisen pyykinpesun ja leipomisen lisäksi pääsin tänään kaffittelemaan ystävän luokse Pasilaan. Sieltä nappasin muutaman kuvankin, kun jotenkin aina jaksaa yllättää nuo Pasilan puutalot :)


Ystävän luona käymiseen oli normaalin sosiaalisen kanssakäymisen lisäksi myös yksi aivan ihana 3-viikkoinen syy: tyttövaavi.

1 kommentti:

  1. Ihania syyskuvia! Sää se jaksat aina leipoa herkkuja :) täytyis itekin kunnostautua noissa leipurihommissa.. Suloinen pienokainen ja hyvä kuva! Meillä nuo lapsukaiset alkaa olla jo niin "isoja"..

    VastaaPoista