8.2.13

Hot Blow 3


Tasan viikko sitten istuin lavalla, eturivissä, ja koitin olla putoamatta kiikkerältä tuoliltani :D Meillä oli orkesterin kanssa keikka Kallessa, kolmatta vuotta peräkkäin. Tällä kertaa teemana oli suomihitit, joista osa oli solistimme omaa tuotantoa ja loput hittejä 80-, 90- ja 2000-luvuilta.


En pudonnut lavalta, kappaleet soivat hienosti ja laulu raikasi sekä lavalla että tanssilattialla. Oli muuten aika hyvä meno, vaikka ite sanonkin. Viime vuoteen verrattuna isompi jengi oli messissä heti alusta lähtien ja lauloi isoon ääneen mukana tämänkin tahtiin:

 

Keikan jälkeen olo oli niin hyvä, että jäätiin tyttöjen kanssa tanssaamaan melkein pilkkuun saakka. Tänäkin vuonna :) Pientä haikeutta tuo ajatus siitä, että jos kaikki menee toivomallani tavalla niin vuoden päästä en ole mukana neljännessä Hot Blow'ssa. Mutta onneksi olen jo saanut soittaa ihanien orkesterikamujen kanssa aika tarkalleen kaksi vuotta, ja vielä on ensi viikon vanhojentanssisoittokeikat edessä. Soitanta jatkuu niin pitkään kuin olen Suomessa ♥

2 kommenttia:

  1. Voi, kuulostaa ihanalta! Ja näytätkin yhtä hyvältä kuin meidän aikaisempina orkesterivuosina. :) Et ole vanhentunut ollenkaan. Söpö hiuspanta!

    VastaaPoista
  2. Wau! :) Ja hei, maan vaihtaminen on yhtä luopumista, mutta saa siitä paljon tilalle ja moneen vanhaan tuttuun asiaan ihan uuden näkökannan! :) Ihanaa, kun saatte pian toisenne taas! <3

    Haastoin siut miun blogissa! :)

    VastaaPoista