10.8.13

Viisumia pukkaa

Mulla oli torstaiaamuna mun viisumihaastattelu. Se kauan odotettu sellainen. Ja sitten se olikin ohi, ennen kuin oikein edes tajusinkaan. Sillä minua ei viety mihinkään erilliseen huoneeseen, jossa on vain pöytä ja kaksi tuolia, joista toisella istun minä ja toisella virkailija. Eikä minulta kysytty kiperiä kysymyksiä kymmenien minuuttien ajan. Eikä virkailija ollut yrmy, hymyilemätön ja tyly. Kun noin se suurin piirtein mun unissa meni.

Mutta oikeesti koko prosessi siitä kun pääsin konsulaattiin sisään, siihen että seisoin ällikällä lyötynä taas Kaisaniemenkadulla vei vain tunnin. Ja tuosta tunnista 10 minuuttia meni konsulaatin oven takana odottamiseen ja turvatarkastukseen. Asiointiin luukulla (eli pleksilasin takana olevien virkailijoiden kanssa keskustelemiseen) meni kokonaisuudessaan ehkä toiset 10 minuuttia. Eli 40 minuutin ajan vain pyörittelin odotushuoneessa peukaloitani ja jännitin. Ei voinut tsekata naamakirjaa tai lukea uutisiakaan, koska puhelin (ja kaikki muu käsilaukkua myöten) piti jättää "narikkaan" ennen odotustilaan pääsyä :(

Mutta kun minut kutsuttiin kolmatta kertaa nimeltä tiskille, niin muutamaan kysymykseen vastattuani sain kuulla, että kaikki on heidän puoleltaan kunnossa ja että saisin noutaa viisumini viikon sisällä! Whaaaat?!?!

Pienehköä ressiä pukkaa to do -listan kanssa, mutta näillä näkymin olen 90 päivän sisällä jo rouva :)

6 kommenttia:

  1. JEEEEEEEE!

    En viitsi tähän aikaan enää laittaa viestiä millään muulla tavalla, mutta pakkohan tätä uutista on tuulettaa kirjallisesti eikä vaan hymistellä yksin.

    Ihania uutisia, olen niin onnellinen että olet(te) jo voiton puolella prosessissa.

    VastaaPoista
  2. <3 Olen niin onnellinen sun puolesta!! <3

    VastaaPoista