28.8.13

Voiko ihanammin päivän enää alkaa

Kuin polkemalla aamulla varhain töihin kirkkaassa syyssäässä. Aurinko pilkisti metsän puiden latvojen takaa, hanhiaura kaakatti yläpuolella lentäessään ylitseni. Olin kovin ylpeä itsestäni, että osasin arvostaa aamuista hetkeä (ehtiihän siinä kun matkaa on sentään 10 kilometriä) ja nauttia raikkaasta ilmasta täysin siemauksin. Turhan usein tulee toimittua ihan autopilotilla; varsinkin nuo työmatkat kun samaa pätkää ajaa kaksi kertaa päivässä.

Voi sitä voittajafiilistä, kun pikkasen viluisena pääsee pukkariin ja lämpimään suihkuun. Sitä aloittaa työpäivän eri lailla hereillä kuin bussilla kulkiessa. Ja meillä työpaikkaruokalassa on joka arkiaamu eri puuroa tarjolla (ei ilmaseksi kuitenkaan), joten tänään palkitsin itseni suihkun lisäksi myös mannapuurolla. NAM!


Päivä päivältä lähenee myös muutto ja kuluneen viikon aikana olen saanut kaksi painavaa taakkaa heitettyä harteilta siihen liittyen. Asuntoni meni kaupaksi viidessä päivässä (hyväksyin tarjouksen viime keskiviikkona) ja eilen hyväksyin muuttotarjouksen omaisuudelleni. Tavarat tullaan pakkaamaan ja viemään pois keskiviikkona 18.9. Sen jälkeiset viikot elelen kisujen kanssa lähes tyhjässä asunnossa, jota en enää omista ja käytän samoja vaatteita päivästä toiseen, koska tavaraa saa olla enää sen verran kuin mitä matkalaukkuun mahtuu. Pitää siis ennen syyskuun puoliväliä osata valita, että mitä vaatteita ja kenkiä meinaa sitä seuraavat kaksi kuukautta pitää. Hmmm, kuulostaa hieman ongelmalliselta... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti