29.1.09

On a Day Like Today

Ei huvita, ei niin millään. Tämä päivä on ollut paljolti eilisen kaltainen. Eilen lojuin aamulla sängyssä ylimääräisen tunnin, mistä seurasi, että eiliseltä tuli plakkariin yksi miinustunti lisää korvattavaksi myöhempänä ajankohtana. Plääh. Inhoan tehdä yhtään normipäivää pitempään töitä, mutta se on edessä vielä monena monituisena päivänä juuri tuollaisten masentavien aamujen takia.

Ehkä tuollaista hieman harmaata mielialaa on ollut havaittavissa jo viikon päivät, vaikka viikonloppuna oliki tosi kivaa. Kun suurimman osan valveillaoloajasta viettää työssä joka ei nappaa, niin kyllä siinä hymy jossain vaiheessa hyytyy pakostakin. Niinpä täällä blogissakin on ollut taas aika hiljasta. Mietin, että laittasin tänne ees kissakuvia, mutta niitäkään en oo saanu siirrettyä muistikortilta koneelle.

***

Harkitsen paraikaa yhden työpaikan hakemista. Taas. Mutta nyt tässä olisi järkeäkin, paikka olisi samassa talossa missä olen jo kohta kaksi vuotta ollut, vaikkakin vaan konsulttina. Työmatka ois edelleen yhtä ärsyttävän pitkä, mutta jos työtehtävät ois mielekkäämpiä ja palkkaa sais enemmän, niin kyllä se matkakin menee. Onhan se jo niin pitkään menny, että mitä vuosi tai pari enää haittaa. Hakemus pitää laittaa sunnuntaihin mennessä, joten pitää illalla päivittää CV ja huomenna täytellä nettihakemus. Eihän sitä koskaan tiedä, jos tämä olisikin odottamani onnenpotku!

Parempiin fiiliksiin pääsee taas illalla pumppitunnilla kun ei-niin-hyvän ohjelman paras biisi pärähtää soimaan:


5 kommenttia:

 1. Oi, nyt alkoi tehdä mieli pumppiin... Ei se nykyinen ohjelma minusta huono ole muuten, mutta ojentajat ovat ehkä vähän liian tuskaa ;) Onneksi kohta alkaa miksaukset.

  Onnea työnhakuun!

  VastaaPoista
 2. Voi sentään.. samanlaista matalalentoa täälläkin, ei löydy paljoa hyvää mieltä lähetettäväksi sinne sulle mutta lähetän ne vähät kuitenkin. :)

  Tsemppiä kovasti työnhakuun! Hyvältä (pehmeän laskun) muutokseltahan tuo kuulostaisi!

  VastaaPoista
 3. Sama vika täällä. Ei innosta, mutta olen yrittänyt sentään raahautua aamuisin ihan ajallaan luennolle vaikkei ole tehnyt yhtään mieli. Toivottelen siitä huolimatta hyviä viikonloppuja ja intoa työnhakuun. Toivottavasti menee hyvin.

  VastaaPoista
 4. three doors down <3

  mun levyhyllyssä on aika paljon noita numerobändien levyjä, humanistin numerofetissi?

  VastaaPoista
 5. Saara: Kyllähän tuo ohjelma tosiaan on ihan ok, mutta kun joskus sattuu sellanen tosi hyväkin ohjelma... Että semmoseen verrattuna :)

  Duussi: Kiitos, mieli on jo paljon parempi taas; ailahtelevaisesti mennään.

  -A: Toivottavasti sullakin on jo parempi mieli; uusi viikko edessä!

  hanska: Onhan tuo aika mukavaa kuunneltavaa tosiaan :) En allekirjoita humanistin numerofetissiä itse, mutta eihän se tarkoita ettei sulla sitä olisi ;)

  Kiitos kaikille työnhakutsemistä, hakemus meni perjantaina eteenpäin; ilmottelen jos pääsen edes haastatteluun parin sadan hakijan joukosta.

  VastaaPoista