24.1.09

Weekends rule!

Eilen kävin ekaa kertaa lähes kolmeen vuoteen lumilautailemassa! Lähdettiin lähes suoraan töistä, ajettiin D:n työkaverin kanssa Vihtiin ja laskettiin pari-kolme tuntia laudoilla. Eihän se nyppylänä vedä vertoja edes Rukalle, saatika ulkomaiden ihan oikeille vuorille (minne toivon joskus vielä pääseväni laskemaan), mutta oli mahtava tunne päästä ihan normityöviikon päätteeksi rinteeseen. Mun piti tietty vuokrata vehkeet, kun omat sukset on Rukan mökillä eikä mulla lumilautaa olekaan. Vielä. Vähän on ollu ajatuksissa semmonenki jossain vaiheessa laittaa; sen verta mukavaa - ja haastavaa - lautailu on lasketteluun verrattuna.

Tänään nukuttiin niin pitkään kuin kissat antoivat; Peanut höykytti taas heti aamusta sirkuttavaa leluhiirtä ja vei sitä edestakaisin mukanaan makuuhuoneesta olohuoneeseen ja päinvastoin. Lempilelu - kissoille. Ei ollut päivälle muita suunnitelmia kuin viikkosiivous ja kaupassakäynti, joten aikaa jää vähän sohvalla rentoutumiseen. Tänään alkaa taas American Idol :D Ja huomenna Amazing race :D :D

Vähän syyhyttäs järjestellä kotia ja huoltaa kenkiäkin kun on taas niin kostean kelin päiviä luvassa täällä etelässä. Taidanpa tehäkin niin kunhan D rupeaa pelaamaan Xboxia online kaverinsa kanssa vielä myöhemmin tänään.

Uunissa paistuu omatekemä pitsa ja jääkaapissa oottaa pullo viiniä. Ah tätä lauantain ihanuutta!

1 kommentti:

  1. Jee, ihanaa lauantai-iltaa sinne! :) Mekin juuri juotiin puokkiin pullo viintä ja katsottiin Benjamin Button -leffa, suosittelen. :)

    Lautailusta ja viikkosiivouksesta oon kade, kumpaakaan en osaa. :D

    VastaaPoista