20.1.09

Virkaanastujaiset Ameriikan malliin

Tänä iltana Suomen aikaa klo 19 se tapahtuu: Tuplaveen aikakausi saa päätöksensä ja maailma laittaa toiveensa Obaman toteutettavaksi . Meillä kotona tv-ilta koostuukin sitten uutiskanavien BBC ja CNN tarjonnasta.
Ehkä kaiken presidenttihuuman jälkeen on aikaa vielä katsoa yksi jakso uudesta suosikkiohjelmasta, nimittäin Life. Koukututtiin sitten heti ekasta jaksosta lähtien, ja parin viikon aikana katottiin koko eka kausi, ja nyt ollaan jo tokalla kaudella samassa tahdissa ku mitä sitä Jenkeissä näytetään.


Niin tosiaan, miksi se sitten on niin hyvä? Olen tunnetusti aina tykänny rikossarjoista (ja esimerkiksi seurannut Kova laki -sarjaa jo yli kymmenen vuotta) ja aika harvoin kohdalle sattuu rikossarjaa, joka ois myös hauska. Kuuma piiri oli sellainen, mutta ei niitä kamalan usein kohdalle satu. Life on hauska, hyvin tehty ja päähenkilö Charlie Crews on kaikessa outoudessaan mahtava. Ja täytyy myöntää, että näyttelijä Damian Lewis on ehkä komein punapää ikinä ;) Muutenkin näyttelijäkaarti on osuvasti valittu ja LA:n aurinkoisia maisemia on ilo katsoa näin talven pimeydessä.

3 kommenttia:

 1. Muista katsoa myös Forsytein taru Teemalta (la tai su, en muista kumpi), siinä outouskerroin lisääntyy... Ainakin niillä (kuten minulla), jotka mielellään muistelevat myös niitä aikaisempia roolisuorituksia. Varsinkin, kun ne tulee niin mukavasti samaan aikaan kuten nyt Forsythet ja Life. Kontrasti on (muotisanavaroitus) herkullinen.

  Minä en päässyt ihan Lifeen kiinni kun suurin piirtein samaan aikaan tulee kakoselta Homeloukku (josta siis mun blogissa lisää). Siinäpä sitä tosielämän draamaa.

  VastaaPoista
 2. Ohjelmoin tuon Forsythen heti nauhottumaan joka viikko; missattiin kyllä eka jakso viime sunnuntaina, mutta kaippa sen jostain netistä vielä löytää. Toivon vaan, että D:kin tykkää sarjasta niin voidaan yhessä ruveta kattomaan. Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Hieno uusi blogi sulla taalla! Oikein siisti ja kaunis!

  Jee, onnea uudelle Pressallakkin, silla onkin nyt tyomaata.

  Aivan ihana kuva kisuleista tuossa ekassa postauksessa, voi iiiiiiks!

  VastaaPoista