11.2.09

One down

Toinen - ja suurempi - vielä jäljellä. Meikäläinen maksoi tänään opintolainansa pois. Enää maksellaan sitten parikymmentä vuotta asuntolainaa pois. En voittanu lotossa, koska en lottoa enkä saanut edes huimaa palkankorotusta. Tai siis en saanut palkankorotusta, piste. D lupasi mulle korottoman lainan suht kireällä takaisinmaksuaikataululla. Parempi näin kuitenkin kuin maksella korkoja pankin taskuun :)

Työpäivien ajan jännätään D:n kanssa tällä viikolla miten kissat pärjää keskenään kotona, ja erityisesti miten Pennyn tikit pärjää Peanutin käsittelyssä. Eilen oli jo todistettavasti joku käyny näpräämässä niitä tikkejä; ylimmäinen tikki sojotti haavasta pystyssä. Yöksi laitettiin sitten sen päälle laastari, jotta tikki ei pääsisi repeytymään kokonaan.


Pikkukissille Hello Kitty -laastari on se ainoa oikea :) Täytyy kyllä myöntää, että nuo laastarit on mun omia suosikkeja myös, Strawberry Shortcake -laastarien ohella.

3 kommenttia:

 1. no voi ei pientä! muistan elävästi vielä kun oma kissa leikattiin silloin noin 13 vuotta sitten (!), kuinka sen kanssa makoilin ja hoivasin pientä. muistan murehtineeni että muuttuukohan se jotenkin siitä leikkaamisesta. ihana se on aina ollut.

  VastaaPoista
 2. Ihku laastari! :)

  Ja paljon onnea opintolainattomalle! Vitsit, mä makselen omaani pois satasen kuussa vielä ties kuinka monta vuotta.. :D Mut minkäs teet kun on tällanen tuhlari. ;)

  VastaaPoista
 3. hanska: Pennykin vaikuttaa ihan tyytyväiseltä eloonsa edelleen. Ehkä se on vieläkin kiitollisempi kunhan saadaan ottaa tuo kaamea kauluri pois; mahtaa tuntua kisusta ihanalta olla taas vapaa ja oma itsensä!

  Duussi: Et varmana oo yhtä kova tuhlari ku minä, todisteena ne Madonnan liputkin tällä viikolla... ja kengät... ja ja. ;) Mutta suunnilleen 125€ kuussa makselen sitten D:lle ja 2010 kesään mennessä pitäis olla opintolaina hoidettuna.

  VastaaPoista