12.2.09

Twins by Camper

Sulomussukat odottavat nyt sitten keväisen kuivia jalkakäytäviä ja varpaita hellivämpiä lämpötiloja. Vaikka meneväthän nuo vähän paksumpienkin sukkisten kanssa varmaan :)


Ihan heräteostoksena en kaunokaisia hankkinut, vaan kävin niitä ihailemassa jo tammikuun puolella. Eilen sitten oltiin työkaverin kanssa kaupungilla tarkoituksenamme käydä Kiasmassa (saatiin töistä joululahjaksi liput) ja sushilla. Päädyttiinkin kenkäkauppaan ennen ja jälkeen sushin syönnin, minkä jälkeen käytiin parissa muussakin liikkeessä sillä lopputuloksella, että kannoin kotiin uusien kenkien lisäksi myös ihanan tummanharmaan kaulahuivin ja tummansinisen neuletakin. Kaikki -50%.


Pitänee välttää samaisen kaverin kanssa kaupungilla käyntiä, ellen sitten nimenomaan halua shoppailla, sillä hänen seurassaan tuntuu joka kaupasta löytyvän jotain tosi kivaa! Mennään muuten kattomaan kymmenien tuhansien muiden kanssa elokuussa itse Madonnaa. Sain kuin sainkin, Lippupisteen järjestelmien sekoilusta huolimatta, hankittua maanantaina konserttiin kaksi lippua :) Täytyy kyllä rehellisyyden nimissä kertoa, ettemme ole mitään hc-faneja, mutta tämä on taas yks näitä kerran-elämässä -tilaisuuksia jota ei voi jättää väliin. Tykkäänhän minä Madonnan musiikista, mutta enemmänki niistä aiemmista levyistä - uusinta en ole edes oikein kuunnellu. Iso shou on joka tapauksessa tiedossa, joten koko rahan eestä mennään heilumaan ja laulamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti