23.2.09

Roxy, Mitzy vai joku muu?

Olen ihastellut jo monta monituista vuotta Mulberryn klassisen ihania nahkalaukkuja. En kylläkään omista sellaista, enkä tiedä tulenkokaan koskaan omistamaan, sen verta hintavia kuljetuskamppeita ne ovat.

Nyt tuota suosikki-Roxannea saisi suklaanruskeana versionakin :). Suoraan sanottuna, alla olevat laukkumallit eivät ole mitään erikoisuuden ylistyksiä, mutta toisaalta en uskaltaisi kovin helpolla laittaa suuria summia rahaa lyhyen ajan erikoiseen ihastukseen. Mieluummin vähän yksinkertainen, mutta laadukkaasta materiaalista tehty, joka vaan paranee vanhetessaan kuin räväkkä, halpa ja käytössä lahoava laukku sanon ma.


Roxanne tote


Mutta miten valita minkä mallin ja minkä värin ottaisi, jos vain yhden merkkinahkalaukun voisi ostaa? Aikamoinen dilemmahan se olisi, vaihtoehtoja kun on muutama. Ja vaikka kilpailu käytäisiinkin vaikka vain kahden laukkumallin ja kahden värin (tässä tapauksessa mustan ja ruskean) välillä, on tuomarin tehtävä todella vaikea.

Tilanne muuttuu vieläkin vaikeammaksi, jos tykkää monen eri merkin laukuista suunnattomasti, eikä suosikkeja saa rajattua sitten edes merkillä, saatika värillä tai mallilla. Turhanpäiväinen ongelmahan tämä tällainen on, mutta aina välillä sitä tulee näin aikuisena ja työssäkäyvänä naisena ajatelleeksi. Tämän laukkuasian kanssa on vähän sama juttu kuin kenkien: se once-in-a-lifetime -kenkäpari on jo kotona odottamassa seuraavia juhlia.

Roxanne

Ihan pikkasen vaan olen leikkinyt sillä ajatuksella, että jos jostain kumman syystä saisin hakemani työpaikan (mistä seuraisi myös pieni palkannousu), niin ehkä voisin palkita itseni investoimalla laadukkaaseen nahkalaukkuun jo tänä vuonna... Vaihtoehtojahan on onneksi maailma pullollaan; muitakin kuin Mulberryjä.
Mitzy tote

Mitzy pääsi kuvalistalle suurelta osin siitä syystä, että se on 2-in-1 -laukku: yläosan saa piiloon laukun sisälle vetoketjun kohdasta taittamalla, jolloin jäljelle jää rennosti olan yli heitettävä laukku, jota on helppo kuljettaa kuten esim. Marimekon tuttua olkalaukkua.

Kuvat: Mulberry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti