13.2.09

Sweet Valentine

Perjantain 13. päivä työosuus on melkein ohi ja erikoisuudestaan huolimatta tänä päivänä ei ole tapahtunut mitään epäonnista tai ikävää. Päinvastoin. Minulla oli tänään työhaastattelu, joka meni ihan jees; ainakin olo heti haastattelun jälkeen oli hyvinkin positiivinen. Nyt sitten vaan odotellaan rauhassa miten käy. Pääsin kuitenkin 350 hakijan joukosta haastatteluun, joten olen aika ylpeä jo yksin siitä. Toivona olisi siirtyä dokumentointihommista markkinointiin, vaikkakin vain koordinaattoriksi. Työtehtävien vaihtuminenhan on sitä mitä ensisijaisesti haen; tekninen kirjoitus vaan ei ole mulle tarkotettua hommaa.

Huomenna on meillä treffipäivä. Valentine's Day on sellainen jokavuotinen muistutus siitä, miten onnellinen olen, että saan olla D:n kanssa yhdessä. Siksipä (ja ehkä myös D:n kansallisuuden takia) me juhlistamme tätä päivää joka kerta. Viime vuonna oltiin ihan kotosalla, koska D oli vielä sen verta huonommassa kunnossa, että päädyin laittamaan ruokaa kotona ja hakemaan kimpun tulppaaneja pöytää koristamaan.

Tänä vuonnakaan ei meinata mitään ihmeellistä tehdä, mutta laitetaan jotain herkkuruokaa yhdessä ja nautitaan se rauhassa viinin kera. Jälkkäriksi leivon teemaan sopivia kuppikakkuja (=cupcakes, mutta jotenkin tuo suomenkielinen sana ei kuulosta hyvältä). Rento yhdessäolon päivä päätetään leffassa irtokarkkipussein varustautuneina :)

Ja kaikille ystäville, sydänkäpysille, lukijoille:

Aurinkoista ja halirikasta ystävänpäivää!

2 kommenttia: