28.3.09

I Told You So

Kun kuulin tämän kappaleen (ja näin tuon alla nähtävän esityksen), sain kylmiä väreitä. Kyseessä siis maistiainen sunnuntai-iltana Subilta tulevasta American Idol -tulosjaksosta. Jos jaksatte oottaa huomiseen asti, niin älkää kattoko vielä, mutta kattokaa sitte ainakin telkkarista. Aivan mahtava duetto, vaikkei kantri musiikkilajina kolahtaisikaan.

Saatte pitää mua ihan miten outona vaan, mutta minä tykkään joistain kantribiiseistä hyvinkin paljon. I'm a sucker for a good sob story. En kyllä tainnut tietää yhtään kappaletta ennen kuin tapasin D:n, mutta ymmärrän nykyään paremmin tuon musiikkilajin suuren suosion.

Kantrimusiikissa on aina tarina: alku, loppu ja jotain siinä välissä.

Ensimmäinen kantrikappale, jonka oikeasti kuuntelin niin, että sanat jäivät mieleen oli biisi, jonka D minulle lähetti ennen kuin edes tavattiin New Yorkissa. Se oli musta niin surullinen, mutta jotenkin kuitenkin optimistinen. Kuuntele, jos ehdit tai haluat :)

Ja sattuu vielä olemaan taas naisten päivät, joten molemmat noista biiseistä saa kyyneleet valumaan pitkin poskia. Että tällaista lauantai-iltaa meillä tällä kertaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti