29.3.09

Pakkausmuovihan on kartonkia

Niin tuntuu ainakin joku idiootti meidän talossa ajattelevan. Vähänkö ottaa tuollanen tollomaisuus päähän, kun omia roskia viedessä päätyy käyttämään kymmenisen minuuttia taloyhtiön sinisen keräysastian siistimiseen. Ensinnäkään kansi ei edes mahtunu kiinni, kun pahveja ei oltu jaksettu litistää ennen poisheittämistä. Toisekseen pahvien mukana oli laatikkoon dumpattu kymmeniä metrejä paksuhkoa kääremuovia. Tarrasta luin, että oli sitten ostettu uusi Ikea-patja.

Se vaan pistää ärsyttämään, että laitetaan kyllä pahvit kierrätyslaatikkoon sekajätelootan sijaan, mutta ei sitten ajatus yllä niin pitkälle, että viittis erotella sen kääremuovin pahvista toiseen roskikseen...

Tuota roskaepisodia lukuun ottamatta tämä tuntia lyhyempi sunnuntai on ollut varsin leppoisa. Sohvalla on tullut istuttua ja luettua viime viikolla Amerikan paketissa tulleita 5 (!) Glamour-lehteä Penny käpertyneenä sylissä. Ei paha. Kohta D palaa ruoanhakumatkalta, joten eipä tartte kokatakaan tänään. Illalla vietetään sitten tämän viikon lykkääntynyttä karkkipäivää Amazing Racen Suomi-jaksoa seuraten. Nyt se vihdoin tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti