16.6.09

Makkaraa ja mahdollisesti vesisadetta

Tämänpäiväinen sääennuste ei oikein mieltä ylennä, mutta siitäkin huolimatta edessä on reipasta ulkona oleilua. Tänään on meillä tosiaan työporukan kanssa piknikki Luukissa, ja taivas on pilvessä ja enteilee sadetta. Onneksi siellä on grillikatos, jonka alle voidaan sitte kaikki sulloutua jos sadetta tulee.

Tällä kertaa mennään nyyttäriperiaatteella, joten syötävästä ei ainakaan pitäisi tulla pulaa. Paikalle pääsee varmaankin 15 ihmistä, joten viidentoista lajin lounas on tiedossa :) Oma panokseni on jälkiruoka (kuten aina), joten leivoin illalla yhden annoksen butterscotch chip cookieseja.

Hyvä ystävä Oulusta on kaupungissa, joten tänä iltana on luvassa paljon juttelua, keksien syöntiä, teetä ja ehkä jopa vähän xbox-soitantaa... Kiva ilta edessä siis! Huomenna kamulla on sitten treffit AC/DC:n kanssa stadionilla.

***

Selvisin hengissä (ja aika hyvässä kunnossakin) uuden työpaikan kesäjuhlista, joita vietettiin viime perjantaina Arabianrannassa. Illan esiintyjänä oli Martti Servo & Napander, jonka olen halunnut jo vuosikaudet päästä näkemään, ja nyt pääsin jopa ilmaseksi! Martti lunasti kaikki odotukseni, ja kivaahan se oli myös päästä pitkästä aikaa tanssimaan oikein paritansseja. Firmasta löytyy useampikin parkettien partaveitsi, joten pääsin pyörähtelemään humpan, twistin ja valssinkin tahtiin. Tuskin maltan odottaa joulujuhlia, jos taas pääsis tanssimaan!

Juhlista jäi käteen myös liuta uusia tuttavuuksia, mikä on positiivista, sillä tällä hetkellä tunnen vain murto-osan oman firman väestä. Eihän tässä menekään kuin muutama vuosikymmen, niin tätä 4 uutta ihmistä per bileet -tahtia opin tuntemaan kaikki kollegat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti