11.6.09

Kissanleikkiä


Kisutkin sai Ameriikan tuliaisia: nimittäin oman tuulitunnelin! Tai eihän siellä muu tuuli käy kuin Penny-sukkulan lähdöstä aiheutuva viima. Leikistä olis tietysti pitänyt ottaa videokuvaa stillien sijaan, mutta harvoinpa se videokaan on ihan sama kuin katsoa leikkiä livenä omassa olohuoneessa :)

Tunneli on kivaa rapisevaa materiaalia, joten pelkkä sen kosketus saa kisut leikkimielelle. Penny on jo haka hyppäämään koko tunnelin läpi, niin että vain alkupäässä, vauhtia otettaessa tassut koskettavat tunnelin pintaa. Peanut ei ihan samaan pysty, mutta tykkää ottaa päikkäreitä piilossa tunnelissa :)

Kisut saivat tiistai-iltana tarvitsemansa rabies-rokotukset sekä mikrosirut; josko joskus tarvitsevat omat passit, niin sirut ovat jo olemassa. Reippaana kestivät eläinlääkärin suurten neulojen pistot ja Pennyllä oli kaikki muutenkin hyvin. Peanut puolestaan sai lekurilta vaatimuksen vähentää vähän painoa, jota oli pojalle ehtinyt kertyä hirmuiset 5,9 kg! Viiteen pitäisi päästä ja siihen painon pitäisi myös jäädä. Nyt meillä sitten punnitaan ruokaa ja tarjoillaan sitä vain kolme kertaa päivässä, max. Katsotaan puolen vuoden päästä josko tilanne olisi korjaantunut.

Yllä meidän uusi, ihana sohvapöytä :D
Pöytä on ollut hakusessa jo jonkin aikaa, ja tuo pisti silmään viikko ennen Vappua, kun oltiin äitini kanssa kaupungilla kattelemassa. Viimein maanantaina tuotiin se kotiin kokeiltavaksi ja siihenhän se jäi :), nätti.

Psst. Tuon ihanan hortensian sain lauantaina Duussilta ja Hepulta kihlauksen johdosta, kiitos vielä!

4 kommenttia:

 1. Hieno on pöytä! Siinä pehmeällä rahilla vaan oli kivempi pitää jalkoja kuin ehkä tuossa.. ;)

  Tsemppiä Peanutille (ja isäntäväelle) laihdutuskuuriin! Ja kiva, että kukkanen on vielä voimissaan! :)

  VastaaPoista
 2. Duussi: Rahikin on vielä kuitenkin niin lähellä, että tarvittaessa sen voi jalkojen alle ottaa käyttöön, vaikka sitten kun tuut seuraavan kerran käymään ;)

  VastaaPoista
 3. Hihii, luin pitkästä aikaa blogeja, ja täällähän oli tällaisia kivoja uutisia :) Paljon onnea vaan kihlaparille! Oli hauska tosiaan törmätä bussissa, voitti normaalin matkakoomailun :) Hyvää kesänjatkoa ja ehkä treffaillaan sitten Mjuuussin (ja Duussin? :D) merkeissä!

  VastaaPoista
 4. Saara: Mukava oli törmätä joo! Kiitoksia onnitteluista ja oikein ihanaa kesää sullekin:D

  VastaaPoista