28.7.09

Oikeaa kättä on ikävä

Kyllä sitä on hankala olla yksikätinen. Ja vielä niin, ettei oikeakätisenä pysty käyttämään oikeaa kättään, vaan apuna on ainoastaan hatara vasen.

Viime viikolla heräsin muistaakseni to-aamuna niin, että oikeaa rannetta pakotti. Niinkin paljon, että pohdin jopa särkylääkkeen ottamista. En kuitenkaan sitä tehnyt, vaan olen nyt sinnitellyt kipeän ranteen kanssa neljä päivää. Viikonloppu meni ihan jees, kun rutiini on toinen kuin arkena (LUE: ei näppiksen näpyttelyä eikä hiirtä).

Tänään sitten vaihdoin hiiren toiselle puolelle ja kirjoitan meilit ja muut vasemman puolen viispiikkisellä. Aikaavievää ja turhauttavan hidasta toimintaa :( Pitänee pari päivää kokeilla josko tämä muutos auttais. Muuten pitää lähtä asia tutkituttamaan. Varsinkin kun ei ole koskaan ennen tällaista ongelmaa ollu.

***
Mutta ranne onkin viime viikon ainut ikävä asia. Kaikenlaista kivaa ehti viikon aikana tapahtua:
  • Viime maanantaina illastin rakkaan ystävän seurassa Nuevossa, edellisestä tapaamisesta olikin jo vuosi!

  • Keskiviikkona pääsin praataamaan tyttöjen juttuja Maikin luo, missä tuoksui ihanasti korvapuustit heti eteisessä; saatiin taas sormus- ja hääkuvioita puhuttua ;)

  • Torstaina rakas kihlattuni palasi työmatkalta ja toi mukanaan nämä :) sekä isot varastot nami kahvikamuja. Ja tietty niin paljon haleja kuin tarve vaati!

  • Perjantaina oli D:n synttärit, mutta jetlagin takia pysyttiin kotosalla ja laitettiin herkkuruokaa (=tortillas + Sol). Lahjansa päivänsankari sai myös, kts. kohdasta sunnuntai.

  • Lauantaina pidettiin pienimuotoiset kakkukahvit kotona kavereille, jotka sattuivat vielä olemaan kaupungissa näin mökkeilykaudella. Päädyttiin illan lopuksi vielä mojitoille Teatteriin :)

Kirsikka-suklaatäytekakku à la Monster

  • Sunnuntaina oli kisujen yksivuotispäivä, jonka kunniaksi karvaturrit herkuttelivat tonnikalalla. Pitänee ottaa täysiä vuosia täyttäneistä vielä kuvakin, ehkä sitten taloontulon vuosipäivänä 2 kk päästä.

  • Samana iltana saimme naattia myös kuumailmapallolennosta Kaivarista Malmin lentokentälle.


Pallontäyttöprosessia Kaivarissa Suomenlinna
Meitä seurattiin...

Allamme aukeni Esplanadi ja Kauppatori.

Toivottavasti tästä viikosta tulee yhtä kiva!

1 kommentti:

  1. joko ne kisutkin on vuoden! ohhoh! mihin aika häviää? onnea d:lle ja paranemista ranteelle.

    VastaaPoista