28.8.09

Elokuvaviikko

Vaikka viime aikoina on ollut elämässa paljon ajateltavaa, ja kiirettä töissäkin, niin olen siitä huolimatta ehtinyt viimeisen viikon aikana kaksi kertaa leffaan. Inspiraationa toimi Espoo Ciné, joka päättyy tulevana sunnuntaina.

Viime sunnuntaina käytiin kaverin kanssa katsomassa Andorrassa uudehko ranskalainen, La Vie d'Artiste, joka oli hauskakin. Sitten heti perään maanantai-iltana mentiin D:n kanssa Tapiola-saliin katsomaan ranskalais-amerikkalaisen yhteistyön tulos In the Electric Mist.

Kahdesta elokuvasta suuremman vaikutuksen teki jälkimmäinen, sillä La Vie d'Artiste oli kaikessa mukavuudessaan ja ranskalaisuudessaan kovin tutun oloinen. Hyvin näytelty ja sopivan pieni, mutta ah niin tuttu. Pariisiakaan ei juuri näkynyt :(

In the Electric Mist taas lumosi syvän etelän maisemillaan ja tummalla tunnelmallaan, sijoittuuhan tapahtumat Louisianan osavaltioon. Hymyilyttäviäkin hetkiä leffassa onneksi oli. Tommy Lee Jones on pääroolissa varma ja sivuroolien näyttelijät oli hyvin valittu. Tykkäsin erityisesti Peter Sarsgaardista. Ja tietty minä aina tykkään rikosten selvittelystä, vaikka tässä elokuvassa tasoja oli paljon muitakin. Suosittelen kyllä!

Ja ens viikollahan julkastaan sitten jo tämän vuoden Rakkautta & Anarkiaa -leffat joten viikon päästä suunnittelenkin sitten mitä sieltä vois käydä kattomassa :)

Mutta nyt perjantai-iltaan sopivaa viihdykettä ja mukava pussillinen ite valittuja irtokarkkeja; mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti