4.9.09

Tarantinolainen

Takana rankin työviikko uudessa paikassa aloittamisen jälkeen, joten viikonlopusta odotan rentouttavaa ja hauskaa. Olen todella sen tarpeessa!

Viikonlopun resepti tulee olemaan, kuta kuinkin järjestyksessä, seuraavanlainen:
 • työajatusten nollaus good ol' steppijumpassa heti töiden jälkeen

 • päivällinen jossain kivassa keskustan ravintelissa, esim. täällä :D

 • irtokarkkishoppailun jälkeen 2,5 tuntia leffaa

 • lauantaina nukutaan niin pitkään kun nukuttaa

 • sitten aamiaiseksi perinteisiä amerikkalaisia mustikkapannareita ja vaahterasiirappia

 • la-iltana juhlitaan vuodenajan vaihtumista kaveripariskunnan kesän päättäjäispirskeissä
 • sunnuntaina aion selvitä mahdollisesta dagen efter -olosta tekemällä kivoja löytöjä, verkkaisella kävelylenkillä, kahvituokiolla ystävän seurassa ja ehkä hakemalla päivälliseksi pitsan (!)
 • überkivan viikonlopun päättää Amazing Racen paluu telkkariin, on sitä jo ootettukin

Tuolla Kaapelitehtaan häppeningissä tulee varmaan olemaan pari muutakin ihmistä, mutta eihän tuo haittaa kun en ole sinne menossa metsästämään mitään tiettyä juttua niin välttyy tappelemiseltakin. Viime vuonna mukaan lähti yllättäen enemmän kuin yksi kiva. Vähän pettynyt olin kun huomasin, että Aeron nimi puuttuu tämän vuoden myyjäluettelosta.

Nämä kisukuvat joita viljelen täällä ehkä liikaakin, ovat kyllä pelastaneet monta stressihetkeä tällä viikolla. Olen suosikkeja tallentanut ihan kansioon työkoneelle, juuri tällaisia viikkoja varten.


Haluan uskoa, että noin meidänkin kissat meistä ajattelee.

5 kommenttia:

 1. Tsiisus minkä kokoinen kissa! Toihan näyttää jo enemmän ilvekseltä, tupsukorvat vaan puuttuu...

  Toivottavasti oli mukava viikonloppu, oma meni vaan jotenkin ohi. Käytiin tuttujen mökillä ja siellä oli ihan mukavaa, mutta ehkä kaikkein eniten olisin kaivannut ihan vaan kotona lötköttelyä. Kaipa semmoinenkin viikonloppu vielä tulee...

  VastaaPoista
 2. A: Kyllä se meidänkin Peanut on aika äijä kissaksi ;) Mutta tupsukorvat on pikkuruisella siskolla.
  Viikonloppu oli varsin onnistunut; toivon sullekin pikaisesti lötköttelyviikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kurja kun en ole siellä, Design Weekille olisin tullut kaveriksi mukaan! Meikäläiselle sai kelvata Ikea tänä viikonloppuna, vaikka olihan siellä Swedish Shop josta saa kaapit täyteen kaikkea (melkein) Suomi-hyvää mitä täältä täkäläisistä kaupoista ei löydy!
  Teitkö muutes mitään löytyjä?

  VastaaPoista
 4. Heippa Melina! Ois kyllä ollu ihana käydä sun kans Larusta samaa matkaa Kaapelilla :) Jotain ihan pientä mukaan kyllä lähti, aattelin ehtiessäni jopa vähän täällä niitä näyttää. Mutta ei mitään niinku se Pirkka-löytö vuosi sitten.

  VastaaPoista
 5. Se Pirkka-tuoli oli kyllä mahtava löytö! Meidän lähelle on muuten avattu tämä kauppa. Sieltä löytyy jopa Marimekkoa ja Iittalaa, mutta tietty kaikkea muutakin herkullista.

  VastaaPoista