17.8.09

Sateen lohikäärme

Hiukan tumma taivas, joka päästi illan aikana vähän vettäkin, oli maisemamme kun perjantaina kisattiin yrityssarjan voitosta Kaisaniemenrannassa.
Alla olevassa kuvassa me voitetaan ensimmäinen alkuerämme viime keskiviikkona punaisella veneellä :)

Semifinaalissa melottiin firman kaikkien aikojen paras aika, 56.83, mutta finaalissa ei sitten pystytty ihan samanlaiseen tahtiin. Tuloksena viides sija, joka oli kuitenkin yhden sijan parempi kuin vuosi sitten. Sijoitusta juhlittiin kyllä kuin viimeistä päivää; ensin parkkiksella nauttien huoltoauton peräkontista paljastuneita kuohareita, sitten Ravintola Kaisaniemen terassilla, josta matka jatkui Baker'sin tanssilattialle. Onneksi oltiin D:n kanssa jo aiemmin päivällä peruttu viikonlopun Tampesterisuunnitelmat, sillä sen verta myöhään olin yöllä kotona, että huvipuistolauantai oli täysin poissuljettu vaihtoehto!

Mahtavat oli bileet, ja täytyy sanoa, että meillä oli kyllä hieno joukkue. Nyt sitten odotellaan vaan kauden päättäjäissaunailtaa, jonka pitäisi olla viimeistään lokakuussa :D

***
Tänään alkaa sitten Motivuksen syyskausi, ja minunkin on pikkuhiljaa koitettava ryhdistäytyä ja päästä takaisin 3 kertaa/viikko -tahtiin. Ostin kausikortin, joten kyllä tulevina viikkoina varmaan muodostuu taas joogan, pumpin ja aerobicin viikoittainen kolmio. Kiva ois kyllä vielä ilmojen salliessa pyöräillä välillä töihinkin, saa nähdä jaksaako jumppien päälle.
Jumppakauden alku ei ole ainoa vaihtuvan vuodenajan merkki, vaan ilmakin tuoksuu jo erilaiselta ja tuuli on eri tavalla vahva kuin keskikesällä. Monsterin lempivuodenaikaa kohti siis mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti