13.8.09

This Week's Fad

Tuntuu, että alkuviikko on mennyt taas yhdessä hujauksessa! Lauantaiaamuna saapuneet yövieraat pitivät kiireisenä vielä ma-iltana, kunnes astuivat Larussa bussiin ja matkasivat yöjunalle. Kiva oli taas viettää laatuaikaa kummityttöni kanssa. Hänestä onkin aivan huomaamatta kasvanut jo lähes teini, kun 2011 vuosia tulee sitten täyteen kolmetoista. Lauantai hypättiin kaiken maailman vempeleissä Lintsillä ja sunnuntaina metsästettiin tennareita tarkalle viidesluokkalaiselle pienellä budjetilla; ei mikään helppo yhtälö :) Lounas/päivällinen syötiin ikisuosikki Cantina Westissä, nam.

Eilen sitten jatkui tämän kauden melontajutut, keskiviikkoiltana Kaisaniemenrannassa nimittäin vedettiin kisan alkuerät ja me päästiin totta kai jatkoon :) Mentiin vielä ja voitettiin eka veto, siitä todisteena on nyt sitten pikkupokaalikin!

Huomenna alkuillasta jatketaan semifinaaleissa, josta toivon mukaan heltiää paikka saman illan finaaliin. Viime vuonnakin meillä meni aika hyvin. Dragon Boat -tiimillä on tänä vuonna uudet paidat, ja ihan uusissa väreissä; thanks to yours truly. Annoin vain tilausvaiheessa mielipiteeni joukkueen kapteenille, joka oli sitten ottanut siitä vaarin. Nyt saan kärsiä mahdolliset seuraukset suuren suuni aukaisemisesta, jos brändimanageri älähtää värin imagoon sopimattomuudesta :( Joukkue kyllä tykkäs, kun saatiin vähän pirtsakammat paidat iänikuisen sinivalkoisen sijaan.

Jos kisat ovat voitokkaat, niin ilta jatkuu läpimärkänä sitten vielä baari-istuskelulla. Tietty näin saattaa käydä vaikkei meillä hirmu hyvinkään menisi; surujen hukuttamista jne. ;) Meinaan kyllä olla tosi kiltisti siltä varalta, että viikonlopulle luvataan kaunista ja me lähetään mopolla Särkänniemeen maakuntavisiitille la-aamuna! Mitään päikkäreitä ei saa tarvita viikonloppuna, vaan sillon pitää olla pirteä.


2 kommenttia:

  1. Wuhuu, hyvä tyty! Ja muut joukkuelaiset tietty...

    Onnea semifinaaleihin! Ja mukavaa viikonloppua jo tässä vaiheessa. :)

    Muuten, jos kalamieheltä kysytään, niin tuo kissa on kuin minä. Nimimerkillä "Nukkuu vaikka pienessä veneessä tuulisella järvellä" :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kyllä me meinataan pärjätä :) Kivaa viikonloppua vaan sinnekin päin.

    VastaaPoista