15.9.09

Keittiötietotyöläinen

Olin tänään ekaa kertaa kotitöissä. Siis ei pelkkää pyykkäystä ja kokkausta, vaan sähköpostia, taulukoita ja nettijuttuja yms. Sain luvan viettää työpäivän kotona koneen ääressä kun eilen alkoi toimistolla uhkaavasti tuntua siltä, että nuhapöpö iskee.

Kotipäivän jälkeen olo on jo paljon parempi, ja taidan uskaltautua huomenna taas oman työpöydän ääreen. Täytyy kyllä myöntää, että on nuo ergonomiajutut paremmin siellä hallussa kuin meijän omassa keittiössä ;) Nykyteknologia on kyllä siinä mielessä kivaa, että viikottaiseen tiimipalaveriinkin pystyy ottaan osaa sujuvasti kotisohvalta; siinä istuskelin ja kuuntelin amerikkalaisten tiimiläisten selvitystä tämän hetken tilanteestaan ja sanoinpahan itekin muutaman hassun sanan omastani.

Sain yhden pitkään roikkuneen excelin tekaistua ja hoidettua monenmonituiset sähköpostit ilman yllättävien kysymysten aiheuttamia keskeytyksiä, joita toimistolla tulee lähes joka tunti. Tulihan sitä laitettua myös koneellinen pyykkiä pyörimään, ja tiskikone, mutta sehän se onkin luksusta kun tuollaiset pari minuuttia vievät askareet voi hoitaa päivän aikana.

***
Vähän tyttöasiaakin vielä kevennykseksi; eilen hain postista tuotepaketin, josta löytyi shampoon lisäksi syksyn hypetys-kynsilakka, nimittäin Russian Navy.

Pitää testata vaikka viikonloppuna, että mihinkäs tuon tummansinisen lakan sitten yhdistäis noin niinko vaatepuolella.

Ja viikonloppuna jätettiinki sitten D:n kanssa Habitare väliin, ja päädyttiin ostamaan mulle vähän työvaatteita yhdestä suosikkiliikkeistäni. Värikkäitä kauluspaitoja ja aivan ihana korkeavyötäröinen kynähame niiden kaveriksi odottavat nyt komerossa pikkasen viileämpiä syyspäiviä. Kunpa ei kuitenkaan kamalasti tänä syksynä sataisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti