22.9.09

À Bruxelles

Ekalle työmatkalle ikinä, tuli äkkilähtö tänä aamuna. Päätös reissusta tehtiin vasta viime perjantaina kolmen aikaan iltapäivällä ja täällä sitä nyt ollaan, Brysselissä. Aurinko paistaa, hotellin aulassa on kuuma ja keittiöstä kantautuu kamala ruoan katku. Huonettani en saa ainakaan ennen kello kahta, joten pitää jättää laukku säilöön ja lähteä messupaikalle katsomaan onko meidän ständille tuotu kaikki mitä piti.

Paluu kotiin on jo huomenna illalla, joten to-aamuna pääsee taas oman pöydän ääreen töihin. Jänskäähän tämä kuitenkin jollain tasolla on, olla ulkomailla, mutta ei lomalla. Hyvään alkuun pääsin, kun löysin lentokentältä tähtidollaripaikan, joten pitihän sitä yksi latte juoda :)

Enpä oikein muuten tiedä mitä tuon lounaankin kanssa tekisi, seuraa ei ole eikä oikein kunnon paikkaakaan missä syödä kun ollaan täällä keskellä ei mitään, messuhallien vieressä. Noh, illalla sitten kun meidän firman myyjätkin saapuvat paikalle.

***
Aloitin muuten kaksi viikkoa sitten italian alkeiskurssilla, joten joulukuussa kun kurssi loppuu niin täällä tuleekin sitten vaan buongiornoa, grazieta, benvenutia yms. Ihan kivaa on ainakin ne kaksi ekaa kertaa ollut. Torstaina taas :D

1 kommentti:

  1. Hei! Miten reissu sujui? Kuulosti kyllä huipulta vaihtelulta normityöpäivään :) Ens viikolla oon varmaankin jo keskiviikkona sielläpäin, soitellaan ja mukavaa loppuviikkoa! M

    VastaaPoista