11.10.09

Vuodessa ehtii

Vuodessa kasvaa pienistä kissanpennuista aikuisia; toisista pieniä aikuisia ja toisista vähän isompia. Vuosi sitten kun Penny ja Peanut pääsi kotiin, ne olivat näin suloisia.

Eilen lavastettiin (tai yritettiin lavastaa) vuoden takainen kuvaussessio. Tulokset näkyvät alla.

Hiiri kuvan päälle, niin näet vertailukuvan :)Eipä enää mahdu poika kämmenelle, eikä meinannut millään pysyä paikallaan tarpeeksi pitkään hyvän kuvan saamiseksi!

***
Nuha ei millään ota talttuakseen; kävin tiistaina ekaa kertaa lähes kolmeen viikkoon jumpassa ja se tuntuikin ihan hyvältä. Mutta keskiviikosta eteenpäin olo on taas ollut väsynyt ja tukkonen, joten viikonlopulle suunnitellut liikunnat ovat jääneet. Jospa parin korttelin kävelylle vielä tässä iltapäivällä jaksaisi kun aurinkokin paistaa niin kauniisti.

Eilen käväisin Stockan mielipuolipäivillä ja mukaan tarttui uusi patalappu ja -kinnas yhdistelmä sekä ylipolvensukat. Aika halvalla selvittiin :) Kävin kyllä perjantaiaamuna ennen töihin menoa nappaamassa E60-jakkaran; kotiin valkolaminaattiversion ja äidille koivuisen joululahjaksi. Tästä taisi alkaa noiden jakkaroiden keräily, sillä musta olisi kiva olemassa pari erilaista kotona; kun pinossa ne ei tilaakaan juuri vie. Pitänee käydä tarkastamassa Artek-aitan tarjonta joku ilta...

Vielä 11 päivää H-hetkeen. Lähtölaskenta on käynnissä!

2 kommenttia: