5.11.09

"Aikuistumista" töissä

Tänään tein jotain, mikä on minusta tosi aikuista ja jotain mitä vain muilla on. Pistin nimeni paperiin, jolla puhelimestani tulee työsuhdepuhelin ja kaikki laskut menevät vastaisuudessa suoraan firman maksettavaksi! Sitten voi ehkä ruveta harjottelemaan tuota netin käyttöäkin kännykästä... Miinuspuolena on tietty se, että viime joulukuussa ostamani ihana puhelin jää vähälle käytölle, kun töissä E71 on kuitenkin sähköpostin ja qwertyn takia kätevämpi. Hiukan ottaa luonnolle tuollaisen nokialaisen käyttö vapaa-ajallakin...

Kuvassa muuten näkymä työhuoneeni ikkunasta tänä aamuna; ensilumi on täällä! Ja itse asiassa koko päivän on pyryttänyt enemmän ja vähemmän :)

Tällainen sää saa minut toivomaan, että voisin jäädä aamulla kotiin ihastelemaan lumisadetta, rentoutumaan sohvalla teemuki kädessä ja kisut kiinni kyljessä. Ei tarvitsisi lähteä kotoa aamuhämärässä ja istua ensitöiksi bussissa lähemmäs tunti yskivien ja pärskivien kanssamatkustajien kanssa.

Mutta kaikkea haluamaansa ei voi saada, joten tyydyn pitämään huomenna pekkaspäivän, jotta saan lähteä Ouluun viikonlopuksi hötkyilemättä 12.40 lennolla. Luvassa päivällinen Hellassa perjantai-iltana hyvän ystävän seurassa, sukulointia, kaupungilla hengailua ja saunailta lauantaina sekä Isänpäivälounas perheen kesken sunnuntaina ennen paluulentoa kotiin.

Toivon vain, että Oulussakin on valkoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti