20.11.09

Jäykkäniska

Vähän on ollut sellainen kireä fiilis tällä viikolla; töitä on enemmän kuin ehtii työaikana tehdä ja niska on ollut jo 6 päivää jumissa. Kurkkua on kutittanut maanantaista saakka, ja sen takia ei ole uskaltanut käydä koko viikolla jumpassa. Se taas osaltaan pahentaa niskajäykkyyttä kun ei se niska tietokoneella istuessa ainakaan vetreydy :(

Huomiselle suunnitellut pikkujoulut peruuntuivat tänä aamuna niiden järjestäjän sairastaessa kotosalla jotain näistä tän hetken taudeista. Sekin vetää vähän pinnan kireämmälle, kun olin jo niin ehtiny oottaa tämän vuoden ekoja joulupippaloita. Ois pitäny vetää se silmämeikkikenraalikin.

Onneksi D toi tänään tullessaan kiinalaista Ruoholahden vakipaikasta, joten hyvä ruoka, parempi mieli. Lisäksi sain lupauksen pienimuotoisesta niskahieronnasta, jonka meinaan lunastaa heti kun päästään kotiin viikon ruokaostosreissulta.

Ja huomisellekin tehtiin jo uusia suunnitelmia; mennään kuudelta leffaan kattomaan Ilmiantaja, ja sen jälkeen tullaan kaveripariskunnan kanssa meille nauttimaan minttukaakaota, Blossa-glögiä ja joulutorttuja. Kuulemma meille on tulossa myös Wii, joten varmaan pelaillaankin vähän. Tästä tulee sittenkin hyvä viikonloppu!

3 kommenttia:

 1. mmmm, minttukaakaota...

  ei mulla muuta :D

  VastaaPoista
 2. Niin hyvää ettei sanotuksi saa :)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Mitä mieltä olit leffasta Ilmiantaja? Se oli pieni pettymys mulle, Matt Damon meni ihan hukkaan silmänilona ;)

  Muistelin juuri minttukaakaota jota join viime jouluna Suomessa ollessani, tänä jouluna mennään Utahiin...

  Hyvää joulunodotusta ja toivottavasti voit paremmin!

  VastaaPoista