16.11.09

M.A.C

Shhh. Älkää kertoko iskälle, mutta käytin koko synttärirahani Stockan MAC-tiskillä eilen.

Kun kerran kaupungille mentiin D.n kanssa kattelemaan, niin vihdoinkin löytyi sellainen hetki, että ehdin istahtamaan meikkaajan tuoliin opettelemaan smoky eyes -meikin tekoa. Kyllä tuli niin hienot silmät, että piti ostaa kotiinkin Sorceress-luomiväripaletti. Sitten ammattilaisen kanssa jutellessa kävi ilmi puutteet sutiosastolla, jota sitten täydennettiin kahdella pensselillä. Minulla ei ollut myöskään minkäänlaista luomivärin pohjustusvoidetta, joten siihen tarkoitukseen ostin Paints-sarjan vaalean, voidemaisen luomivärin. Oulun reissulla hukkaamani huulirasva piti korvata samanlaisella ja peitevoide vetelee kotona viimeisiään, joten uusi tarvittiin. Noista kaikista riittääkin sitten tyttöiloa pitkäksi aikaa!

Sumusilmät tarvitaan firman joulujuhliin, jotka pidetään tänä vuonna Vanhalla, jonne meinaan laittaa ihanaisen violetin mekkoni ja manolot :) Onneksi tämän viikon lauantaina on ekat pikkujoulut, ja samalla hieno tilaisuus harjotella meikin tekoa.

3 kommenttia:

 1. Ui, kaikkia ihania! Otitko kuvan siitä meikistä, olis kiva nähdä? :)

  Itsekin vierailin just viime viikolla ekaa(!) kertaa Turun Stockan uudella Mac-tiskillä, jolta mukaan tarttui kauan etsimäni harmaanruskea luomiväri, vihdoin kun löytyi just oikea sävy. Nam. Pitänee käydä uudestaankin.

  VastaaPoista
 2. En tajunnut ottaa kuvaa meikistä sunnuntaina. Mutta jos sen luominen kotioloissa onnistuu, niin koitan lauantaina sitten muistaa myös ottaa kuvan.
  Ihana, että Turustakin saa noita herkkuja nyt. Varsinkin sitä luomivärien sävyvalikoimaa ihailen aina ohi mennessäni...

  VastaaPoista
 3. voi pikkujoulut. mulla olis yhdet lauantaina enkä ole ollenkaan innoissani. pakkohan ei olisi mennä mutta kun ei poiskaan viitsisi jäädä. näin kyllä yhdet überhienot kengät jotka voisin hakea kannustukseksi :) sitten olisi mentävä, kun olisi kengätkin valmiina ja täytyisihän niitä nyt heti ulkoiluttaa!

  VastaaPoista