27.12.09

Oma koti, oma joulu

Puolukan näköinen varpukasvi sai luvan täyttää joulukukan viran, kun monet perinteiset ovat kissoille pahasta. Ja siis juniorihortonomithan tarkastavat aina kaikki kasvit saman tien niiden päästyä paikalleen.

Mulperintuoksuinen jättikynttilä luo tuoksulla ja valolla kotoisaa tunnelmaa vielä näin joulun jälkeenkin.

Joulupukki toi rutkasti paketteja, vaikka mitään ei odotettu. Liekö taas oltu kohtuullisen kilttejä? Pukki oli hyvin perille sukkapulastani ja keittiöpyyhkeiden uusintatarpeesta, mutta myös herkuttelijan maineestani. Muffinikirjanen, tuoksukynttilä ja ihanat pinkit HotCool-lasit kuumia juomia varten sopivat minulle kuin nakutettu :)

Joulupöydän alkupalat; tuohon pöytään ei kyllä oikein kahta ihmistä enemmän mahdu syömään...

Amerikkalaisosuus aattoillan päivällisellä: kurpitsapiirakka.

Ja vihdoin Tapaninpäivänä saatiin eka piparkakkutalo pystyyn! D poltti tekovaiheessa kaksi sormea, minä vain yhden. On se vaarallista touhua tuo kuuman sokerin kanssa läträäminen.

Tänään kahdenkeskinen lomailu päättyi, kun vanhemmat Oulusta tuli pariksi päiväksi vierailulle. Onneksi mulla on koko tuleva viikko vapaata töistä, joten aiotaan käydä katsastamassa Ateneumin Picasso-näyttely ja ehkä joitain kauppoja kaupungilla. Huomenna olis tarkoitus mennä johonkin kivaan ravintolaan syömään illalla.

Loppuviikolle olen tehnyt pientä tehtävälistaa, jotta saan kengät suutarille, joulujuhlamekon pesulaan ja tehtyä muutaman järjestelyjutun kotona. Ja jumpassa pitäs koittaa käydä ennen kuin tämä syyskausi on ohi ja mennyt kokonaan harakoille. Muuten aion lueskella naistenlehtiä, pelata vähän Xboxia ja hengata kissojen kaa :D Ihana kun on pitkästä aikaa kunnolla vapaata!

1 kommentti:

  1. Ihania joulumeininkejä siellä! :) Paitsi tuo polttaminen, toivottavasti näpit paranee pian! Mukavaa lomaviikkoa, huipulta kuulostaa rentoutumissuunnitelmat!

    VastaaPoista