31.12.09

These boots are made for walking. And dancing. And prancing around.

Joulun pyhinä mietin - kuten aiempinakin vuosina - mitä oikeasti haluaisin tai tarvitsisin tämän vuoden talvialesta. En keksinyt oikeastaan mitään muuta kuin korolliset, mustat nahkasaappaat. Sellaiset annoin itselleni luvan ostaa, jos sopivat ja sopivanhintaiset osuvat kohdalle. Onhan noita saappaita kyllä jo ennestäänkin, mutta vain kahdet matalat ruskeat, ja kahdet korkeakorkoiset nilkkurit. Eihän se vielä ole paljon?

Tiistaina käsi sitten jo heti ekalla aleajan keskustareissulla tuuri. Kävin ensin tarkastamassa suosikkikauppa Zion valikoiman, mutta siellä ei tällä kertaa ollut mitään mikä olisi huutanut hyllystä ottamaan mukaansa. Alkoi jo tulla jumppatunnille kiire, mutta siinä kun Aleksanterinkadulla olin, niin päätin uskaltautua ekaa kertaa Kluuvikadun Kenkäfriikkiin ihan sisälle saakka. Näyteikkunat kun oli tullut tarkistettua jo Joulupäivänä elokuvista palatessa.


Sieltähän NE mustat saappaat löytyivät! Suurin osa alesaappaista oli kokoa 37 tai 38, ja minun koossani löytyi vain kahdet mustat saappaat. Toiset ei ollut ollenkaan sitä mitä hain, mutta ne toiset... Just jetsulleen niin kivat kuin pittääkin! Ja himpan yli 50 prossan alekin sopi kukkarolle.
Kuva ei nyt ole paras mahdollinen, mutta saappaissa on tarpeeksi, mutta sopivasti korkoa, hyvä lesti, pitkät varret ja vielä kiva "halkio" yksityiskohta varren yläosassa takana. Pitää ehkä pistää heti maanantaina töihin paluun kunniaksi jalkaan... Jos ei sitten tänä iltana aaton illalliselle :)

Ja vielä avunpyyntö: Jos kukaan tietää mistä voisin löytää Arabian KoKo XS lautasen, vaaleanpunaisena, niin hihkaisethan? Tulin juuri kotiin kaupungilta, ja kisut olivat sitten pudottaneet vadin pöydältä laattalattialle, joten rikkihän se meni :( Värin valmistus on lopetettu jo aikaa sitten. Nyt minulla on niitä enää yksi ja haluaisin kuitenkin että pikkuvateja olisi parillinen määrä, kolmessa värissä kuten ennenkin.

2 kommenttia: