25.1.10

Blue Hotel

Taidan tietää missä olen toukokuun 30. päivä tänä vuonna. Teinivuosien ihastus (yksi monista), sinisilmä ja kaunisääninen herra Isaak tulee Helsinkiin! Lähtiskö joku kaveriksi Finlandia-talolle tuolloin?

Keskiviikkoaamulle on jo Outlookissa muistutus, jotta ei vain unohdu ostaa lippuja :)

Ei ole viime viikkoina ollut jaksamista tulla tänne Blogistaniaankaan turisemaan. Valitettavasti. Eipä kyllä kamalasti olisi kertomistakaan, kun päivät koostuu töistä ja toipumisesta. Illat ovat lyhyitä eikä ehdi tekemään muuta kuin syömään ja sitten nukkumaan. Viikonloppujen pitäis olla aina vähintään kolme päivää. Kuka tekis asiasta lakiehdotuksen eduskuntaan? Onneksi kotona on seuraa, ja onneksi minulle riittää vapaa-ajalla hyvä seura, ruoka ja leffa tai suosikkisarja. Noille on aikaa arkenakin.

Loppukevennykseksi kuva Peanutin hyppyharjoituksista joululomalla. Ylöspäin mennään, ja korkealle jos on jotain tavoittelemisen arvoista :) Poika on aika pötkylä.

2 kommenttia:

  1. Harmi, kun on niin myöhään toukokuulla tuo konsertti.. ei oikein uskalla enää matkustella siinä vaiheessa. Oisin muuten kyllä mielelläni lähteny kuunteleen! Täytyy tyytyä kotikonserttitarjontaan.. Peanut on kieltämättä kasvanu sitten viime näkemän.. :)

    VastaaPoista
  2. Seuraavalla kerralla sitten. Ajattelin kuitenkin varuiksi ostaa ne 2 lippua; kyllä sinne joku sitten kaveriksi lähtee :)

    VastaaPoista