3.3.10

HellaVuohenjuustosalaatti, pinaatti-pistaasipähkinärisotto ja suklaakakku kera suklaamoussen ja valkosuklaajäätelön... Omnomnom.


Jälkkärin kaveriksi vielä amarettokahavi; kylä kelepas käyä Oulusa piipahtamasa viikonloppuna!
Testattiin siis vihdoin kamun kanssa ravintola Hella, ja oli kyllä tosi kiva paikka. Ruoka oli erinomaista, suositusviini passasi hienosti risoton kanssa, henkilökunta oli mukavaa ja taustamusiikki sopivaa. Pöytä olis voinu olla kivempi, kun nyt istuttiin ihan keittiön ja vessan oven lähettyvillä seinän vieressä, mutta vain siksi, että mukavemmat kahden hengen pöydissä ei olis saatu istua koko iltaa, kun niihin oli tulijoita.
***
Alko sitten bussilakkokin. Olin tänään kotitöissä, kun en ollut ehtinyt ottaa selvää miten sinne töihin parhaiten lakon aikana julkisilla pääsis. Huomenna mennään sitten työkaverin kanssa yhtämatkaa, niin eipähän tartte ainakaan yksin myöhästyä :) Käytiin ti-iltana taas vähän lumilautailemassa Hyvinkäällä, joten nyt ollaan sitten kisakunnossa ens viikon Himos-viikonloppua varten. Vitsi että siitä tulee hauska reissu! Aattelin tohon iPodiin viritellä kaikki hyvät musat, niin voidaan sekä autossa että mökillä kuunnella tilanteeseen sopivaa musakkia. Ihan kätevä, niin ei tartte ottaa mukaan pariakymmentä ceedeetä.
Mutta nyt vähän siivomaan, että voi sitten hyvillä mielin istuutua sohvan nurkkaan kattomaan Amerikan idolia. Ihana, että se tulee taas :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti