24.2.10

Treating the sweet tooth

Huomentapäivää. Ilmoittaudun elävien kirjoihin, tai ainakin siis täällä blogistaniassa. Harmittaa kun tänne tulee turistua nykyään niin harvoin, mutta minkäs teet kun ei energiaa iltaisin enää tietokoneella kyhjöttämiseen riitä.

Pitäs varmaan syödä iltapalaksikin noita tämän aamun aamupalaherkkuja, josko sitten jaksais ;) Nappasin tapani mukaan kotoa aamiaisen mukaan, ja tänään käteen sattui PopTart-pussukka. Lämmitin sitten ennen kahdeksaa työpaikan mikrossa yhden, ja olihan se namia! Olen noin niinku periaatteessa noitten ostamista/syömistä vastaan, mutta kun kerran D:n velipoika niitä meille joululahjaksi lähetti, niin pitäähän ne syödä. Ja ainakin noissa milkshakeissa on sitä kalsiumia.Yleensä kyllä to go -aamupalaksi valikoituu jotain terveellisempää, kuten banaani, itetehty smoothie, tai oikein hyvänä aamuna (kun ehtii piponki laittaa päähän sisällä eikä vasta pihalla) mukaan pääsee oikein ruisvoileipä.

Töihin pitää vielä loppuviikko tulla puoli kasiksi, jotta saan tuntisaldon plussalle perjantaiksi, kun on taas kuun vika työpäivä. Perjantaina pitää lähtä töistäkin ajoissa, jotta ehin Oulun lennolle, kun rakas iskä täyttää vuosia 26. helmikuuta! Ihanaa, kun pääsee vähän "lomailemaan" synnyinkaupunkiin: kahville ihanan ystävän kanssa lauantaina ja ehkä jopa ravinteliin syömään, la-iltana saunomaan ja sunnuntaina sitten mutustamaan Antellin ihanaisia leivoksia, kun kutsutaan muutama tuttu iskän synttärikahveille.
Siihen asti meinaan iloita auringonpaisteesta, ja myös tästä kamalasta määrästä lunta, jota tuli taas eilen lissää :D

2 kommenttia:

  1. hihi, oispa hieno tekosyy :D "ihan vaan tän kalsiumin takia mä näitä syön..."

    tää talvi on kyllä ollu ihan sulle tehty, hirveesti lunta jopa helsingissä. tai pitäiskö sanoa varsinkin helsingissä, susirajalla ei ole tietääkseni mitenkään epänormaalin paljon.

    pitäisköhän mun alkaa ehdotella vanhuksille että mä voisin tulla niiden synttäreille syömään - niiden rahoilla siis. enkö olisikin hyvä tytär? ;) mukavaa reissua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos A, toivon tosiaan viikonlopusta rentouttavaa ja sitähän ruoka, kahvi ja pulla edesauttaa paljon :)

    VastaaPoista