17.3.10

St. Paddy's

Happy Saint Patrick's Day everyone! Unohin kyllä ite pistää aamulla vihreän teepparin päälle, mutta pomo sentään oli ajatellut asiaa enemmänkin, ja toi mukanaan kuvassa näkyvän herkkuasetelman. Siitä voi sitten napsia pitkin päivää, kun ne kerran meidän neljän hengen huoneessa sijaitsevat...

Viikonloppuna oltiin työporukan kanssa (meitähän oli 54 henkeä!) vihdoinkin Himoksella. Laskettiin sekä pe että la, iltaisin pelattiin ja syötiin, lauantaina meille oli varattu savusauna, kuvassa näkyvä palju ja järven avanto. Yhtään laskukuvaa ei koko reissulta ole, kameraa ei viittinyt kantaa rinteessä mukana, siltä varalta että sattuu enemmänkin kaatumisia. Siksi tähänkin päätyi yksi monista paljukuvista, mutta josta ei onneksi tunnista ihmisiä (bongaa bloggari ;). Joku laski, että meitä oli vedessä yhtä aikaa jopa 22!

Ja joo, oli tosi mukava reissu :D

Kuva

Eilen käytiin ihanaisen työkaverin kanssa ex tempore sushilla ja vähän tutustumassa kevät/kesä 2010 -kenkävalikoimiin tietty suosikkikaupassa. Enkä taaskaan päässyt lähtemään sieltä tyhjin käsin, kun jo joulukuussa näin näyteikkunassa kuvan sandaalit 50 % alennuksella. Pitihän niitä nyt sovittaa kun kerran sopiva koko vielä löytyi - ja ihanathan ne oli! Nyt sitten vaan odotellaan lämpimämpiä säitä... Nuo ovat kuin viime kesäisten sandaalieni vaalea sisko.

1 kommentti:

  1. mukava kuulla että reissu oli onnistunut! Hyvännäköiset kengät, haluaa kans :)

    VastaaPoista