12.4.10

Onnellisuutta

Kuulin tämän kappaleen tänä aamuna ihan ensimmäistä kertaa. Voi miten kaunis se onkaan! Jostain syystä mulla on ollut ainakin kymmenen vuotta päällä joku Ismo-vastaisuus, joka sai varmaan alkunsa jostain hieman "vaikeammasta" biisistä. Jotenkin aattelin, että Ismo tekee vain vaikeaa musiikkia, mutta uusimmalla levyllä onkin iso kourallinen oikeinkin hyviä kappaleita. Tykkään :D

Ja olihan sitä tosi kivat kaverin polttaritkin viikonloppuna, joten vähän väsyneissä tunnelmissa aloitetaan uutta viikkoa. Mutta oli hauskaa, ja se on pääasia!

P.S. toi tyhmä video on nyt sit liian leveä, vaikka yleensä pienin juutuubiruutu on ollut tähän sopiva :( näyttää rumalta.

5 kommenttia:

 1. samat fiilikset on ja on ollu kuin sullakin. istun viltti harteilla ja tunnen että kireän naisen hartiat ja paha tuuli ehkä piirun verran antoi periksi.

  kiitos tästä.

  VastaaPoista
 2. Ismo on kyllä kiva! Ihan turhaan olet pelännyt vaikeaksi! :) Oon nähnyt pari kertaa livenäkin nyt Tehon kanssa, toimii. Uusi levy vielä odottaa kuunteluaan, pitääkin tutustua.

  Itse pienennän nuo videot aina siellä html-muokkauspuolella silleen, että leveys on 370 ja korkeus 300, voisi olla sopiva koko tähänkin pohjaan...?

  VastaaPoista
 3. A: ole hyvä :) ihana, että pystyin auttamaan; tuo biisi rauhoittaa minun mieltäni aika lailla.

  Duussi: Kiitti vinkistä, nyt video ainaki mahtuu tohon, vaikka ihan varma en tuostakaan koosta ole.

  VastaaPoista
 4. oot ihana! ei mulla oikein sitten muuta tainnutkaan olla :)

  VastaaPoista